- Дата и час: 22 Ное 2024, 14:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Обжалване на заповед
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Обжалване на заповед
Получих уведомление за издадена заповед за изменение на имотните ми граници, която подлежи на обжалване в 14-дневен срок пред Административен съд, по подадена молба от съседа ми. Въпросът ми е с какво да обжалвам тази заповед – чрез жалба или чрез възражение?
Последна промяна desendor на 21 Яну 2015, 21:02, променена общо 2 пъти
- desendor
- Младши потребител
Re: Обжалване на заповед
Чрез адвокат
- neutralen
- Активен потребител
Въпросът, който зададох, е конкретен. Това, което ме интересува, е какво трябва да пише на самия документ - жалба или възражение. Не питам за съдържанието му. Адвокат ще ми трябва при започване на дело в Административен съд. Такова на този етап не е започнало. Службата по кадастър е тази, която е изменила границите на имота ми чрез издадена от нея заповед и несъгласието с тази заповед се заявява пред Службата по кадастър. Въпросът е дали на този документ, чрез който искам да изразя своето несъгласие, трябва да пише жалба или възражение. Ако има някой, който има отговор на въпроса, нека пише.
Последна промяна desendor на 21 Яну 2015, 21:53, променена общо 1 път
- desendor
- Младши потребител
-
bebitor - Активен потребител
Какъвто въпроса ви, такъв е и отговора ми. Нали сте написали, че са ви уведомили че може да "ОБЖАЛВАТЕ" в 14 дневен срок пред Административен съд. След като това нещо не можете да разберете, следва да ползвате адвокат Иначе какво излиза - че вие "изпитвате" участниците във Форума дали разбират от административно право.
- neutralen
- Активен потребител
След такъв въпрос и саморъчно написана жалба от Вас, после армия от адвокати сигурно няма да може да Ви, помогне. Знаете ли какво огромно значение има какво се пише в жалбата - това Ви е 1/3 от делото, ако не и 1/2 .А още повече че ще напишете нещо, което после някой друг трябва да довършва. Аз никога не бих се хванал на това хоро, честно казано.
Съвет идете при адвокат и си водете делото като хората, защото с таква "сглобка" писана от вас жалба и после да го сервирате на някой адвокат Ви казвам направо - ще загубите делото , дори да може да бъде спечелено
Но избора си е Ваш, все пак.
- kodeks
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|