начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

нечовешко отношение

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

нечовешко отношение

Мнениеот popowa » 16 Апр 2007, 13:05

След като за пореден път бях нечовешки обслужена от секретарката на Юридическия Факултет на СУ г-жа Агова, реших да потърся правата си. Кого мога да сезирам и би ли имало някакъв положителен резултат?
Въпросната Госпожа винаги намира повод да се заяде с мен.А днес бях заплашена, че няма да бъда записа догодина в последен курс.
Ако има и други засегнати от поведението на Госпожата пишете ми на popowa@gazeta.pl
popowa
Младши потребител

Мнениеот aglaia » 16 Апр 2007, 13:32

Не се сърдете на Агова! Тя е част от фолклора на СУ. След години ще се смеете с колеги - "... а помните ли Агова, а?". Ще Ви запише в следващ курс, спокойно, стига да сте си взели изпитите.
aglaia
Младши потребител

Мнениеот popowa » 16 Апр 2007, 15:29

с колегите няма да се смеем :) те са при друга секретарка, само чуждестранните юристчета се паднахме при нея. Това явно е наказанието, че сме си помислили да следваме в СУ :)
popowa
Младши потребител

Мнениеот dgeorgiev » 16 Апр 2007, 19:18

Агова?! Още ли е там? Аз имах подобни проблеми с нея преди доста време и ето какво ще ви посъветвам:
Купете и шоколадови бонбони, кола, кафе или нещо такова, хванете я когато е сама, извинете и се за неприятностите, които и създавате, ако трябва и кажете че сте глупава и неориентирана и че лошите ви отношения са такива изцяло заради вас и я помолете смирено за помощ
Този подход ми беше препоръчан докато следвах преди десетина години от по-опитни колеги. Работи безотказно и единственото, което ще загубите е част от самолюбието си, което всички ние като юристи притежаваме в излишък.
dgeorgiev
Потребител

:D Благодаря за съвета

Мнениеот popowa » 16 Апр 2007, 23:52

Номерът с бонбоните вече не минава или с възрастта г-жа Агова е развила склероза.Вече носих бонбони.Кафе и кола още не съм:) Явно от приемането ни в ЕС се е променила практиката. Очаквам други предложения, нещо за сплашване на университетския обслужващо, технически, административен персонал :) Това все пак им е работата
popowa
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити