начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

konkurs

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

konkurs

Мнениеот gosheto » 13 Апр 2004, 15:40

Kolegi,molq, ako nqkoj ima informaciq za konkursa za mlad6i eksperti v Agenciatq za zakrila na deteto,kojto 6te se provede na 16-i i 18-i tozi mesec,da q spodeli.Predvaritelno blagodarq.
gosheto

Re: konkurs

Мнениеот Toshko » 13 Апр 2004, 15:53

Казаха ми, че с предимство ще бъдат кандидатите с турско-арабски имена и произхождащи от райони он Североизточна и Югоизточна България - като Търговище, Шумен, Кърджали и т. н. :-)
Нали всичко зависи от органа по назначаването ;-)
Toshko

Мнениеот gosheto » 13 Апр 2004, 15:54

Da no sa obqveni svobodni mesta za Sofiq
gosheto

Мнениеот gosheto » 13 Апр 2004, 16:03

Imam sy6tq vypros i za konkursa za mlad6i iuriskonsult v Komisiqta po tyrgoviq i za6tita na potrebitelite,kojto e na 15-i
gosheto

Мнениеот Toshko » 13 Апр 2004, 16:16

От двете места бих предпочел Комисията за защита на потребителя, по-интересно, вероятност за повече доходи, по-любопитна материя, ако спечелиш конкурса остави си и-мейл да ти пратя заглавието на една чудна книжка, откъдето да се подготвиш най-бързо и най-добре за работата, свързана е с коментар на ЗЗППТ и как са уредени в ЕС правата на потребителя.
Toshko

Мнениеот аз » 13 Апр 2004, 16:25

Влез в сайта на Комисията по търговия и защита на потребителите и там ще видиш кои са имената на одобрените кандидатури и тези на неодобрените, ако си сред някоя от двете категории, поне ще си наясно дали да ходиш или не на "прослушването" на 15.04.04 от 09.30 ч. в сградата на комисията...
Успех
аз

Мнениеот аз » 13 Апр 2004, 16:41

Същото се отнася и за държавната агенция за закрила на детето
аз

Назад към Конкурси, изпити