начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Konkyrs za doznateli

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Konkyrs za doznateli

Мнениеот zainteresovan » 08 Яну 2006, 13:07

Zdraveite! Naskoro zavarshix uridicheskoto si obrazovanie i mislia da si podam dokymentite za doznatel.Niakoi moje li podrobno da mi obiasni kakvi izpiti mi predstoiat v tazi nasoka. Blagodaria Vi predvaritelno!
zainteresovan

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 22:05

Здравейте,с удоволствие ще ви обясня какво ви предстои.Първо се явявате на изпит за интелигентност и езикова култура.Ако го издържите отивате на интервю.Изпитът представлява тест с предварително дадени отговори.Вие избирате верния.Вече няма физически изпит,затова следва юридическия изпит.Но преди това трябва да си извадите едно медицинско,което е специално за работа в МВР.След юридическия изпит има психотест.Паралелно върви проучване.Процедурата е много дълга и е за хора с много здрави нерви.Пожелавам Ви успех!
Гост

Мнениеот zainterisyvan » 09 Яну 2006, 17:24

Много Ви благодаря за бързия отговор. Ако не Ви затруднява много,ще може ли, накратко да ми обясните в какво се състои юридическият изпит.
zainterisyvan

Мнениеот zainterisyvan » 09 Яну 2006, 17:24

Много Ви благодаря за бързия отговор. Ако не Ви затруднява много,ще може ли, накратко да ми обясните в какво се състои юридическият изпит.
zainterisyvan

Мнениеот Гост » 09 Яну 2006, 17:45

Теста е абсолютна пародия, но следва устния изпит, там ти задават въпроси от рода на "Защо искате да станете дознател?" и може и нещо с юридическа тематика. Ако нямаш връзки не минаваш, а може и да минеш но на психото те късат. Това е.
Гост

Мнениеот Гост » 09 Яну 2006, 18:26

Благодаря Ви много, въпреки че не звучи много обнадеждаващо.Все пак ще си пробвам късмета.
Гост

Назад към Конкурси, изпити