начало

Съветът за партньорство към ВСС предлага: В Изборния кодекс да се предвиди голяма квота за юристи – кандидати за депутати Съветът за партньорство към ВСС предлага: В Изборния кодекс да се предвиди голяма квота за юристи – кандидати за депутати

Konkyrs za doznateli

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Konkyrs za doznateli

Мнениеот zainteresovan » 08 Яну 2006, 13:07

Zdraveite! Naskoro zavarshix uridicheskoto si obrazovanie i mislia da si podam dokymentite za doznatel.Niakoi moje li podrobno da mi obiasni kakvi izpiti mi predstoiat v tazi nasoka. Blagodaria Vi predvaritelno!
zainteresovan

Мнениеот Гост » 08 Яну 2006, 22:05

Здравейте,с удоволствие ще ви обясня какво ви предстои.Първо се явявате на изпит за интелигентност и езикова култура.Ако го издържите отивате на интервю.Изпитът представлява тест с предварително дадени отговори.Вие избирате верния.Вече няма физически изпит,затова следва юридическия изпит.Но преди това трябва да си извадите едно медицинско,което е специално за работа в МВР.След юридическия изпит има психотест.Паралелно върви проучване.Процедурата е много дълга и е за хора с много здрави нерви.Пожелавам Ви успех!
Гост

Мнениеот zainterisyvan » 09 Яну 2006, 17:24

Много Ви благодаря за бързия отговор. Ако не Ви затруднява много,ще може ли, накратко да ми обясните в какво се състои юридическият изпит.
zainterisyvan

Мнениеот zainterisyvan » 09 Яну 2006, 17:24

Много Ви благодаря за бързия отговор. Ако не Ви затруднява много,ще може ли, накратко да ми обясните в какво се състои юридическият изпит.
zainterisyvan

Мнениеот Гост » 09 Яну 2006, 17:45

Теста е абсолютна пародия, но следва устния изпит, там ти задават въпроси от рода на "Защо искате да станете дознател?" и може и нещо с юридическа тематика. Ако нямаш връзки не минаваш, а може и да минеш но на психото те късат. Това е.
Гост

Мнениеот Гост » 09 Яну 2006, 18:26

Благодаря Ви много, въпреки че не звучи много обнадеждаващо.Все пак ще си пробвам късмета.
Гост

Назад към Конкурси, изпити