начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Как минава устния за адвокати?

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Как минава устния за адвокати?

Мнениеот Саша » 28 Ное 2005, 13:19

Моля Ви, колеги, споделете как протича устния изпит!?
Саша

Мнениеот Гост » 28 Ное 2005, 15:00

Имаше ли много неиздържали и в какво съотношение?
Гост

Мнениеот Саша » 28 Ное 2005, 16:28

Гробно мълчание! След писмения имаше дебати и въобще всеки искаше да знае как точно минават и двата изпита. Сега явилите се на устен нищо не споделят, сякаш те не са минали през това. Изобщо... поредното доказателство, че българинът е голям егоист.
Да се спасяваме поединично
Саша

Мнениеот Тина » 28 Ное 2005, 16:40

Понеже писах в другата аналогична дискусия впечатленията си от изпита, ще се повторя.
Изпитът минава ЛЕСНО! Цедката е писмения изпит- ако него го прескочиш, устният не е проблем. Поне аз докато си тръгнах още нямаше скъсан. Видях, че при всички изпитващи изпитът минава бързо и никой не се заяжда.
Ако имате други въпроси, питайте.
Тина

Мнениеот Гост » 28 Ное 2005, 19:58

Саша написа:Гробно мълчание! След писмения имаше дебати и въобще всеки искаше да знае как точно минават и двата изпита. Сега явилите се на устен нищо не споделят, сякаш те не са минали през това. Изобщо... поредното доказателство, че българинът е голям егоист.
Да се спасяваме поединично

Не се засягайте, колега, не е от лошотия или от егоизъм, както предполагате- просто наистина няма нищо кой знае какво за казване за този изпит. Както каза и предната колежка: цедката е писмения изпит. Аз излезнах от изпита към 12.30ч. и до този момент не разбрах някой да е скъсан, макар че бяха минали доста хора. Минаваше леко и бързо, с много толерантност и добронамереност от страна на изпитващите. Аз специално минах при председателката на САС, беше много лесно. Пожела ми успех в професията накрая и това беше. Мисля, че и при другите изпитващи беше така, макар че впечатленията ми са бегли. Успех ви желая и на всички, които ще опитат пак.
Гост

Мнениеот Гост » 28 Ное 2005, 21:49

ima 3-4 skysani ot 180 4oveka i to za6toto ot komisiata nqmali za kakvo da se hvanat da gi pusnat. li4no gi 4uh da si govorqt za tova po mezdu si
Гост

Мнениеот Саша » 29 Ное 2005, 13:01

Благодаря, колеги, но аз лично се съмнявам, че ще пробвам пак. Но пък кой знае!? по нататък може би... Успех в адвокатската професия на всички издържали!
Саша

Назад към Конкурси, изпити