начало

Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев Съдът върна в ареста актьора Димо Алексиев

Как минава устния за адвокати?

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Как минава устния за адвокати?

Мнениеот Саша » 28 Ное 2005, 13:19

Моля Ви, колеги, споделете как протича устния изпит!?
Саша

Мнениеот Гост » 28 Ное 2005, 15:00

Имаше ли много неиздържали и в какво съотношение?
Гост

Мнениеот Саша » 28 Ное 2005, 16:28

Гробно мълчание! След писмения имаше дебати и въобще всеки искаше да знае как точно минават и двата изпита. Сега явилите се на устен нищо не споделят, сякаш те не са минали през това. Изобщо... поредното доказателство, че българинът е голям егоист.
Да се спасяваме поединично
Саша

Мнениеот Тина » 28 Ное 2005, 16:40

Понеже писах в другата аналогична дискусия впечатленията си от изпита, ще се повторя.
Изпитът минава ЛЕСНО! Цедката е писмения изпит- ако него го прескочиш, устният не е проблем. Поне аз докато си тръгнах още нямаше скъсан. Видях, че при всички изпитващи изпитът минава бързо и никой не се заяжда.
Ако имате други въпроси, питайте.
Тина

Мнениеот Гост » 28 Ное 2005, 19:58

Саша написа:Гробно мълчание! След писмения имаше дебати и въобще всеки искаше да знае как точно минават и двата изпита. Сега явилите се на устен нищо не споделят, сякаш те не са минали през това. Изобщо... поредното доказателство, че българинът е голям егоист.
Да се спасяваме поединично

Не се засягайте, колега, не е от лошотия или от егоизъм, както предполагате- просто наистина няма нищо кой знае какво за казване за този изпит. Както каза и предната колежка: цедката е писмения изпит. Аз излезнах от изпита към 12.30ч. и до този момент не разбрах някой да е скъсан, макар че бяха минали доста хора. Минаваше леко и бързо, с много толерантност и добронамереност от страна на изпитващите. Аз специално минах при председателката на САС, беше много лесно. Пожела ми успех в професията накрая и това беше. Мисля, че и при другите изпитващи беше така, макар че впечатленията ми са бегли. Успех ви желая и на всички, които ще опитат пак.
Гост

Мнениеот Гост » 28 Ное 2005, 21:49

ima 3-4 skysani ot 180 4oveka i to za6toto ot komisiata nqmali za kakvo da se hvanat da gi pusnat. li4no gi 4uh da si govorqt za tova po mezdu si
Гост

Мнениеот Саша » 29 Ное 2005, 13:01

Благодаря, колеги, но аз лично се съмнявам, че ще пробвам пак. Но пък кой знае!? по нататък може би... Успех в адвокатската професия на всички издържали!
Саша

Назад към Конкурси, изпити