начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

IZPIT PO GPN VSU

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

IZPIT PO GPN VSU

Мнениеот petrova.magdalena » 13 Мар 2007, 18:12

Molq nakoi ako moje spe6no da otgovori na slednite vaprosi:
1) Moje li notarialno zavereno palnomostno da prekrati deistvieto si v slu4ai 4e v sadarjanieto si sadarja otlagatelno uslovie?
2) Dobrosavestniq sobstvenik na imota, koito go e pridobil 4rez pokupka ot nesobstvenik kato kakav moje da vleze v proizvodstvo, v koeto se iska obqvqvane na nistojnost na dogovor za prodajba na imot?
3) moje li poso4enoto po-gore palnomostno da dade vazmojnost na upalnomosteniq da prodade imota ako e nalice otlagatelnoto uslovie i to e nastapilo?
I mai e tova.
Ste sam mnogo blagodarna na vseki koito se vklu4i. Ste mi bade ot polza.
Moga da dam pove4e informaciq otnosno sadarjanieto na kazusa ako e neobhodimo.
Oste vednaj blagodarq :?
Аватар
petrova.magdalena
Младши потребител

MOLQ

Мнениеот petrova.magdalena » 13 Мар 2007, 18:33

Nali e forum za uristi? A za badesti uristi ne e aaaaaaaaaaaa? :?: :!: :?:
Аватар
petrova.magdalena
Младши потребител

Мнениеот moni_d » 13 Мар 2007, 18:38

на 1. въпрос: прекратително действие и отлагателно са две различно неща и би следвало да ти отговоря с не-отлагателното условие не действа прекларително, освен ако никога не се осъществи
на 2 въпрос : дайте повече информ., не ми е ясно кой завежда иск
на 3:щом се е осъществило отлагателното условие, значи пълномощн. е породило действие и би следвало да може да се прехв с него имот, ако е с надл. съдържание и в съответната форма
Но най-добре дайте повече информация
moni_d
Потребител

Re: IZPIT PO GPN VSU

Мнениеот monteskio » 13 Мар 2007, 19:00

petrova.magdalena написа:Molq nakoi ako moje spe6no da otgovori na slednite vaprosi:
1) Moje li notarialno zavereno palnomostno da prekrati deistvieto si v slu4ai 4e v sadarjanieto si sadarja otlagatelno uslovie?
2) Dobrosavestniq sobstvenik na imota, koito go e pridobil 4rez pokupka ot nesobstvenik kato kakav moje da vleze v proizvodstvo, v koeto se iska obqvqvane na nistojnost na dogovor za prodajba na imot?
3) moje li poso4enoto po-gore palnomostno da dade vazmojnost na upalnomosteniq da prodade imota ako e nalice otlagatelnoto uslovie i to e nastapilo?
I mai e tova.
Ste sam mnogo blagodarna na vseki koito se vklu4i. Ste mi bade ot polza.
Moga da dam pove4e informaciq otnosno sadarjanieto na kazusa ako e neobhodimo.
Oste vednaj blagodarq :?

Здравейте,

Като бивш възпитаник на този университет бих Ви отговорил. За целта ще Ви помоля да изложите целия казус с въпросите към него. Само по този начи както аз, така и други колеги, ще могат да възприемат в цялост фактическата обстановка, за да може същата да бъде подведена под правните норми.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

БЛАГОДАРЯ!

Мнениеот petrova.magdalena » 13 Мар 2007, 19:21

Благодаря, че се отзовахте толкова бързо.
Целият казус съм го изложила във Форум - Конкурси, изпити.
Ще съм благодарна да го погледнете. :)
Аватар
petrova.magdalena
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити