начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

IZPIT PO GPN VSU

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

IZPIT PO GPN VSU

Мнениеот petrova.magdalena » 13 Мар 2007, 18:12

Molq nakoi ako moje spe6no da otgovori na slednite vaprosi:
1) Moje li notarialno zavereno palnomostno da prekrati deistvieto si v slu4ai 4e v sadarjanieto si sadarja otlagatelno uslovie?
2) Dobrosavestniq sobstvenik na imota, koito go e pridobil 4rez pokupka ot nesobstvenik kato kakav moje da vleze v proizvodstvo, v koeto se iska obqvqvane na nistojnost na dogovor za prodajba na imot?
3) moje li poso4enoto po-gore palnomostno da dade vazmojnost na upalnomosteniq da prodade imota ako e nalice otlagatelnoto uslovie i to e nastapilo?
I mai e tova.
Ste sam mnogo blagodarna na vseki koito se vklu4i. Ste mi bade ot polza.
Moga da dam pove4e informaciq otnosno sadarjanieto na kazusa ako e neobhodimo.
Oste vednaj blagodarq :?
Аватар
petrova.magdalena
Младши потребител

MOLQ

Мнениеот petrova.magdalena » 13 Мар 2007, 18:33

Nali e forum za uristi? A za badesti uristi ne e aaaaaaaaaaaa? :?: :!: :?:
Аватар
petrova.magdalena
Младши потребител

Мнениеот moni_d » 13 Мар 2007, 18:38

на 1. въпрос: прекратително действие и отлагателно са две различно неща и би следвало да ти отговоря с не-отлагателното условие не действа прекларително, освен ако никога не се осъществи
на 2 въпрос : дайте повече информ., не ми е ясно кой завежда иск
на 3:щом се е осъществило отлагателното условие, значи пълномощн. е породило действие и би следвало да може да се прехв с него имот, ако е с надл. съдържание и в съответната форма
Но най-добре дайте повече информация
moni_d
Потребител

Re: IZPIT PO GPN VSU

Мнениеот monteskio » 13 Мар 2007, 19:00

petrova.magdalena написа:Molq nakoi ako moje spe6no da otgovori na slednite vaprosi:
1) Moje li notarialno zavereno palnomostno da prekrati deistvieto si v slu4ai 4e v sadarjanieto si sadarja otlagatelno uslovie?
2) Dobrosavestniq sobstvenik na imota, koito go e pridobil 4rez pokupka ot nesobstvenik kato kakav moje da vleze v proizvodstvo, v koeto se iska obqvqvane na nistojnost na dogovor za prodajba na imot?
3) moje li poso4enoto po-gore palnomostno da dade vazmojnost na upalnomosteniq da prodade imota ako e nalice otlagatelnoto uslovie i to e nastapilo?
I mai e tova.
Ste sam mnogo blagodarna na vseki koito se vklu4i. Ste mi bade ot polza.
Moga da dam pove4e informaciq otnosno sadarjanieto na kazusa ako e neobhodimo.
Oste vednaj blagodarq :?

Здравейте,

Като бивш възпитаник на този университет бих Ви отговорил. За целта ще Ви помоля да изложите целия казус с въпросите към него. Само по този начи както аз, така и други колеги, ще могат да възприемат в цялост фактическата обстановка, за да може същата да бъде подведена под правните норми.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

БЛАГОДАРЯ!

Мнениеот petrova.magdalena » 13 Мар 2007, 19:21

Благодаря, че се отзовахте толкова бързо.
Целият казус съм го изложила във Форум - Конкурси, изпити.
Ще съм благодарна да го погледнете. :)
Аватар
petrova.magdalena
Младши потребител

Назад към Конкурси, изпити