начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос за стажа за придобиване на юр.правоспособност

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Въпрос за стажа за придобиване на юр.правоспособност

Мнениеот Мария » 10 Дек 2005, 19:48

Може ли някой да ми помогне с образец за заявление за започване на стажа.До министъра на правосъдието ли се адресира.Какви са тези важни обстоятелства при които мога да проведа стажа си по настоящ адрес.Може ли да изпратя документите по пощата и ако да,ако някой може да ми каже адреса.
Предварително ви благодаря!!!
:)
Мария

Мнениеот Гост » 10 Дек 2005, 20:39

obrazec na zaqvlenieto nqma, to se vzima ot ministerstwoto. Trqbva da otide6 v Sofiq, mislq 4e do 20-to 4islo vseki mesec. Ot tam 6te ti dadat molba koqto da popalni6, nosi si originala na diplomata, kopie na diplomata s notarialna zaverka i svidetelstvo za sydimost. Te 6te te pitat kade iska6 da si izkara6 staja i 6te te nazna4at ot 1-vo 4islo na sledva6tiq mesec v okrajen sad.
Гост

Мнениеот student 2005 » 11 Дек 2005, 18:35

uj nyama obrazec ,a se vzima ot MP...!! kak da se razbira tova? ne moje li v svobodna forma molba s poso4eni IMENA, EGN, ADRES I EVENTUALNO kyde iska(v koi syd) da se provede staja?
student 2005

Мнениеот Гост » 11 Дек 2005, 18:40

отидете при секретаря на който и да е окръжен съд и ще ви дадат заявление
Гост

Благодаря!

Мнениеот Мария » 11 Дек 2005, 18:51

Но все пак не ми отговорихте на най-важния въпрос - мога ли да подам документите по пощата и на какъв адрес?
Мария

Мнениеот Гост » 11 Дек 2005, 18:57

ами предполагам, че може. Нашите документи от Варна до София по гълъб ли са отишли, пак там питайте.
Гост

Назад към Конкурси, изпити