- Дата и час: 22 Ное 2024, 15:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
класиране младши прокурори
|
|
67 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
класиране младши прокурори
Колеги, излязоха списъците за класираните и некласираните кандидати от изпита за младши прокурори.
Доволни ли, сте от резултатите си???
Доволни ли, сте от резултатите си???
- dess_74
- Потребител
Не е възможно толкова много колеги да са със слаби оценки! Толкова хора с средни и добри оценки. Какви ли критерии са били покривани?
- lorelai
- Младши потребител
- ksufx
- Гост
- Гост
Не по-рано от 6 месеца струва ми се.
Поне толкова е продължителността на обучението в магистратското училище задължително за всички класирани мл. прокурори.
Поне толкова е продължителността на обучението в магистратското училище задължително за всички класирани мл. прокурори.
- dess_74
- Потребител
До колегата МИРОНОВ
Колега Миронов не ми е ясно защо, толкова се интересувате относно това доволна или не, съм аз, от така обявеното класиране за младши прокурори?
Между другото, никъде и не зачетох презиме или фамилия Миронов.
Между другото, никъде и не зачетох презиме или фамилия Миронов.
- dess_74
- Потребител
споделете колеги как се чувствате след един такъв конкурс, изцедени психически и физически като лимони, дали немалко средства за транспорт до София и накрая в кофти комисия или нещо друго....Стига ли ви оптимизма да продължите да се борите и на следващи конкурси. Мислите ли за сериозна работа, семейства..защото една сериозна подготовка едва ли би позволила човек да се отдаде и на други ангажимети. А за съжаление годините си минават...Все пак надеждата умира последна.
- Гост
Do Dess_74
Ne 4e tolkova se interesuvam, prosto taka e zadadena temata to4no ot Vas. Moje bi i da se dose6tate, 4e ne mi e istinskoto ime tova, no vse pak az sam klasiran.
- Mironov
67 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|