начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

регулация

Казуси за недвижими имоти

регулация

Мнениеот desitka » 18 Юни 2005, 18:28

Какъв е реда за вкарване в регулация на поземлен имот.
desitka

Re: регулация

Мнениеот Mistik » 19 Юни 2005, 16:41

Намираш си един архитект, който да ти направи ПУП на имота и подаваш молба в общината. Процедурата е различна в зависимост от размера на имота.
Mistik

Мнениеот desitka » 19 Юни 2005, 17:28

колко 6те ми излези при този архитект за 900кв.м. да ми направи ПУП?
desitka

Мнениеот Mistik » 19 Юни 2005, 18:56

Зависи от архитекта ... от кой град сте?
Mistik

Мнениеот desitka » 20 Юни 2005, 00:23

ОТ Варна съм раиона в който се намира мястото е местност планова доколкото знам 2 места под на6ето има ве4е регулация.
desitka

Мнениеот Mistik » 20 Юни 2005, 12:37

Ако е започнала цялостната регулация трябва да изчакате - не можете да подадете молба самостоятелно, всъщност можете но няма да я удовлетворят. Към коя община е мястото към Варна или Аксаково? Имам позната в Аксаковската община. Ако искате пишете ми на ICQ - 176359964[/i]
Mistik

Мнениеот deborah » 08 Юли 2005, 21:32

Za mestnost Planova - Varna, ima vljazul v sila plan na novoobrazuvanite imoti. Sushtata ve4e e sus statut na selishtno obrazuvanie. Spravki po imot se pravjat v Kmetstvo Mladost - v bloka na 4-ta poliklinika na bulevard Vladislav Varnenchik. Firma "Geoid" - Varna izraboti plana, mojesh da pravish spravki i v tehnija ofis na ulica "Georgi Benkovski" - purvijat blok ot garajite na pazara. Ako imotut ti popada v chertite na selishtnoto obrazuvanie, njama nujda da go vkarvash v regulacija, zashtoto to ve4e shte e. Ako shte go zastrojavash, shte ti trjabva individualen PUP i PRZ. Uspeh!

P.S.Izvinjavam se za latinkite bukvi!!!
deborah

Назад към Имотни казуси