начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

наследство

Казуси за недвижими имоти

наследство

Мнениеот Гонзо » 02 Юни 2005, 00:14

Здравейте, може ли някой да ми каже дали мога да проверя какви имоти се водят на името на моя баща и дали някога мога да претендирам за наследство от него, при положение че родителите ми са разведени.
Гонзо

Re: наследство

Мнениеот idler » 02 Юни 2005, 09:19

Това че Вашите са разведени няма значение за теб освен че "ако наследяваш"
квотата ти ще е различна в случай ,че наследяваш със съпруга /майка ти/ или без нея. Ясно е какъв е конкретния случай.
Другото при някой колега срещу 20 лв.
idler

Re: наследство

Мнениеот Галина » 02 Юни 2005, 10:13

"Гонзо" обърни се към адвокат и ще получиш отговор на въпросите!
Галина

Мнениеот Гонзо » 22 Юни 2005, 16:08

Извинете, Галина, че наруших меркантилната ви душевност. Не ми е за двайсетте лева, а за времето, което ще изгубя да обикалям. Много ясно, че рано или късно ще опра до някой от колегите ви, ако имам претенции. Още веднъж извинявайте. Ако имате нужда, да се видим и да ви дам 20 лева?!
Гонзо

Мнениеот Gosho » 22 Юни 2005, 16:27

Гонзо,

не се ядосвайте на Галина, тя си е такава явно.
Проверка се прави в служба по вписванията по принцип. Може да се провери евентуално в данъчна служба. Може и архиви да гледате ако търсите някакви имоти, подлежащи на реституиране, но предполагам че за 12-13 години, каквото е имало да реституира покойния ви баща е реституирал.
Gosho

Мнениеот Гост » 22 Юни 2005, 17:02

аман от тая Галина бе
Гост

Мнениеот 456 » 22 Юни 2005, 17:57

Днес Галина беше дала безплатна консултация на чужденец, даже мейла си остави!!! Тъкмо да я похваля и връзката ми се срина :wink: Тя по принцип друго освен да отпраща хората не знае
456

Мнениеот Гонзо » 22 Юни 2005, 19:40

Благодаря!
Гонзо

Назад към Имотни казуси