начало

Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС Алексей Трифонов се оттегля от надпреварата за председател на СГС

интересен имотен казус

Казуси за недвижими имоти

интересен имотен казус

Мнениеот kasmetlijata » 09 Юни 2005, 18:00

Съсобственик на имот съм и имам нотариално заверен договор за ползване на дворното място с другият съсобственик. Така аз ползвам едната половина а той другата. В моята половина съм поставил временно строителни материали на височина 1 метър, на около 4 кв.м. площ, далеч от къщата и границата по между ни (по нотариално заверения договор), но двора e 400 кв.м. и е неделим и е общ, въпреки че имаме нотариално заверен договор за ползване на дворното място с другият съсобственик.
Въпроса ми е:
Има ли право проверка от общината (по негова жалба) да ми състави акт и има ли шанс ако обжалвам?
kasmetlijata

Re: интересен имотен казус

Мнениеот scribtor » 09 Юни 2005, 23:27

За акт - винаги може да се състави, стига да има предпоставки и желание. Виж Наредбата за опазване на обществения ред и ... на твоята Община.
За шанс при обжалване - винаги има. "От съд и от жена всичко се иска, пък каквото даде!" - така казва един мой колега.
Ама като гледам, как си се запритеснявал, май доста боклук си струпал на двора?? ;-)...
Аватар
scribtor
Потребител

Назад към Имотни казуси