начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Преместване на дете в друг град/държава след развод

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Преместване на дете в друг град/държава след развод

Мнениеот asda90 » 06 Сеп 2020, 20:07

Здравейте случаят е следният-разведох се наскоро имам дете на 8,правата са дадени на мен.Бащата има право да го вижда както е стандартно.Въпроса ми е как стоят нещата ако искам да се изместя да живея в друга държава.Бившият ми няма да ми даде съгласие така си мисля,тъй като не сме в добри отношения.Какво е необходимо да направя и имам ли шанс ако заведа дело за заместващо съгласие.Какво трябва да докажа.Само да вметна,че бабата и дядото (моите родители)имат декларация за извеждане на детето ми в чужбина от мен и бившия ми.
[b]А как стои въпросът ако реша да се изместя с детето в друг град в България(не на адреса,който е упоменато,че ще живеем с детето в решението),мога ли да го направя без негово съгласие[/b]
asda90
Нов потребител

Re: Преместване на дете в друг град/държава след развод

Мнениеот katerinakuch » 09 Сеп 2020, 02:07

asda90 написа:Какво е необходимо да направя и имам ли шанс ако заведа дело за заместващо съгласие

Да
katerinakuch
Активен потребител

Назад към Семейни казуси