начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Навлизане в имот

Казуси за недвижими имоти

Навлизане в имот

Мнениеот dangho » 16 Мар 2019, 10:08

Здравейте, имам следния проблем .. съсобственик съм на /трудно ??? продаваем парцел/ имот и като отидох да го нагледам виждам че е зачиствано с багер и са складирани стари плочки и борддури от протичащия ремонт на улиците в Раднево.
Попитах съсобствениците, те твърдят че не знаят нищо. Как да постъпя и към кого да се обърна?
Възможно ли е да бъда обвинен в кражба и т.н.???
dangho
Нов потребител

Re: Навлизане в имот

Мнениеот teogeo » 23 Мар 2019, 19:40

dangho написа:Здравейте, имам следния проблем .. съсобственик съм на /трудно ??? продаваем парцел/ имот и като отидох да го нагледам виждам че е зачиствано с багер и са складирани стари плочки и борддури от протичащия ремонт на улиците в Раднево.
Попитах съсобствениците, те твърдят че не знаят нищо. Как да постъпя и към кого да се обърна?
Възможно ли е да бъда обвинен в кражба и т.н.???

Да, възможно е. Не пипайте вещите. Обърнете се към общината и получете информация кой извършва ремонта. След това се обърнете към него и се разберете с тях. Ако са Ви нанесли вреди е редно да Ви обезщетят за тях. Това, че се извършва ремонт на публична инфраструктура или дори ако самата община / държавата (или нейни служители / държавни / общински дружества) извършва ремонта, това не й дава безусловно право да използва чуждия имот за склад.
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Имотни казуси