Има ли някакъв закон, който задължава собствениците на климатици да дренират кондензацията на климатика в улук или нещо, което да пречи на водата да капе по главите на хората?
Помня че имаше нещо преди години по тази тема но втори ден търся и не мога да намеря.
Всеки ден ми се налага да ходя по улицата за да не се "къпя" на тротоара по път за работа на някои места.
Прави ми впечатление, че проблемите климатици се намират на сгради, които са държавни институции и няма как да отида да кажа на някой лично да се погрижи, защото отговора е "не е в моята компетенция".
Благодаря предварително!
- Дата и час: 22 Ное 2024, 16:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Капещи климатици по тротоарите
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Капещи климатици по тротоарите
ronige написа:Има ли някакъв закон, който задължава собствениците на климатици да дренират кондензацията на климатика в улук или нещо, което да пречи на водата да капе по главите на хората?
Помня че имаше нещо преди години по тази тема но втори ден търся и не мога да намеря.
Всеки ден ми се налага да ходя по улицата за да не се "къпя" на тротоара по път за работа на някои места.
Прави ми впечатление, че проблемите климатици се намират на сгради, които са държавни институции и няма как да отида да кажа на някой лично да се погрижи, защото отговора е "не е в моята компетенция".
Благодаря предварително!
Не. Няма такъв НА!
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
- georgiev_sfbg
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|