Цитирам:
При направената проверка се установи: Автомобил с рег номер бла бла е паркирал неправилно на тротоара зад бл. 9.
Прочетох тази тема viewtopic.php?f=21&t=49787&p=482669&hilit=%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BB#p482669
излиза, че инспекторите нямат правомощията, които си мислят, че имат? Освен това при един такъв конфликт кое има по-голяма тежест ЗДвП или някаква наредба на съответната община? Аз като редовен данъкоплатец, трябва ли като тръгна за морето да наизустя наредбите на всички общини по пътя или трябва да си знам ЗДвП, пък общините да се съобразяват с него? Ще отида да си платя глобата, която към този момент не е ясно каква е, НО този път сериозно се замислям дали да не се консултирам с адвокат. Предполагам, мога да издиря и други собственици на автомобили с подобни хартийки под чистачки за някакъв колективен иск. Вие какво бихте ме посъветвали като цяло?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 18:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос за констативен протокол за неправилно паркирано мпс
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Въпрос за констативен протокол за неправилно паркирано м
Истина или не - пехотинският ход е в пъти по-силен. Съвет - пешеходното е много по-бързо, особено в София. Да, така е, малко забавя общото време, но съветът ми е - ходете пеша, ако разбира се можете. Разбирам, че имате задачи от значение, но все пак. С кола е в пъти по-бавно, тромаво, паркинги и т.н.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Re: Въпрос за констативен протокол за неправилно паркирано м
Ама то това е станало зад блока в който живея, докато съм бил на работа. Пред блока е бул. Йерусалим, където е забранено паркирането и паяците започнаха да сноват, та за това всички си търсим места из "вътрешните" улички.
-
soadfan - Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|