miniscule написа:adelina_vn написа:Да, miniscule, подлежат на предврително изпълнение
Ми , пиши го в диспозитива Ади
добре, взех си бележка
|
|
miniscule написа:adelina_vn написа:Да, miniscule, подлежат на предврително изпълнение
adelina_vn написа:miniscule написа:adelina_vn написа:Да, miniscule, подлежат на предврително изпълнение
добре, взех си бележка
miniscule написа:......
Послушната Ади .
miniscule написа:На 07.09.2012г . Кирил Илиев сключил трудов договор с Макс ЕООД за неопределено време за изпълнение на длъжността шофьор на товарен автомобил . По силата на договора бил задължен да изпълнява товарни превози в международно съобщение за чужбина . На 10.12.2012 г трябвало да тръгне за чужбина , но за осъществяване на транспорта било необходимо разрешение , което към тази дата било с изтекъл срок . Практика било разрешението да се получава от работодателя Макс ЕООД . Последния многократно се обаждал на Кирил и го питал защо не се явява на работа - нямал разрешен отпуск , нито бил извън страната , и се водел в самоотлъчка. В телефонните разговори работодателя многократно поискал обяснения от Кирил защо последния не се е явил на работа след 10.12.212г На 11.12.2012 г разрешението било получено и и Кирил бил уведомен за това. Той се приготвил да замине за чужбина , но на 15.12.2012 г получил заповед от 11.02.2012 тази дата вярна ли е? г , с която се прекратявало трудовото му правоотношение на основание дисциплинарно уволнение поради неявяване на работа повече от два работни дни.
ВЪПРОСИ :
Законосъобразно ли е уволнението ? Обосоновете отговора си .
В какъв срок може да бъде оспорено , пред какъв съд ? Дайте правна клалификация на исковете .
По какъв ред следва да се разгледа делото от първоинстанционния съд . Напишете диспозитив на решението.
u3mamhukaa написа:От тоя вход където е до метрото ли ще се влиза само или отгоре през градинката с кафето ?
u3mamhukaa написа:Айде като ви размине напишете казуса .
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта