- Дата и час: 22 Ное 2024, 17:54 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
за антените над блокове
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
за антените над блокове
интересувам се входът над които има антена трябва ли да дели наема които ползва с другите входове от блока и на кои закон трябва да се позова за да говоря с домоуправителя на съответния вход.
- toni70
- Нов потребител
Re: за антените над блокове
Aко съответния вход сам е организирал поставянето на антената не виждам какво право имате да искате част от тази сума....говоря за морално право закона незнам какво казва
- dream1984
- Младши потребител
Закона (ЗУТ) казва че покрива е обща част на цялата постройка. И оттам нататък вече си съчинявайте.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Закона (ЗУТ) казва че покрива е обща част на цялата постройка. И оттам нататък вече си съчинявайте.
най-точно го казва олдман
най-точно го казва олдман
- lakavitsa
- Потребител
връщам се малко на тази тема
искам да ви попитам имате ли идея как мога да уредя някой от операторите да сложи антена на блока ни?
писах им имейли и само мтел отговориха но те са точно до нас и си имат на техните сгради....
искам да ви попитам имате ли идея как мога да уредя някой от операторите да сложи антена на блока ни?
писах им имейли и само мтел отговориха но те са точно до нас и си имат на техните сгради....
- dream1984
- Младши потребител
Абе и аз искам да мине магистрала през дворното ми място на вилата, ма пусто никой не иска ... Явно няма търсене.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
значи всички ние лешояди чакамв булсатком като 4-ти оператор да тръгне хехехе
- dream1984
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|