начало

Парламентът за пети път не успя да си избере председател Парламентът за пети път не успя да си избере председател

Конкурс за първоначално назначаване на магистрати 2013

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Конкурс за първоначално назначаване на магистрати 2013

Мнениеот chandra » 07 Авг 2013, 22:54

Ориентировъчно, някой който си е подал документите в последните дни :) да сподели кой по ред е :)
и да се ориентираме! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chandra
Потребител

Мнениеот katrinn » 08 Авг 2013, 10:18

бях в понеделник и съм 300 и нещо
katrinn
Нов потребител

Мнениеот miniscule » 08 Авг 2013, 10:19

Явно тази тема не се радва на голям интерес , като гледам главно трима души пишат в нея , дано нещата да се променят , все пак освен конкуренти сме и колеги и това , че участваме в едни и същи конкурси за едни и същи места не значи , че трябва да се спотайваме като мишки в трици тук във Форума .
chandra написа:Ориентировъчно, някой който си е подал документите в последните дни :) да сподели кой по ред е :)
и да се ориентираме! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Аз си ги подадох още в началото , когато почти нямаше кандидати , но мисля , че за районни съдии ще има около 200 души , за прокурори - поне двойно повече .
Quis custodiet ipsos custodes?
miniscule
Потребител

Мнениеот miniscule » 08 Авг 2013, 10:21

katrinn написа:бях в понеделник и съм 300 и нещо

Значи сигурно няма да сме в НИП- а , а отново в СУ .
miniscule
Потребител

Мнениеот chandra » 08 Авг 2013, 13:36

Я колегите с опит да споделят типс енд трикс :mrgreen:
chandra
Потребител

Мнениеот suzane » 08 Авг 2013, 14:05

Колеги, мислите ли, че може тази година да няма обявени конкурси за окръжните съдилища, административните и апелативни? Трябваше по план да бъдат обявени датите за конкурсите за първоначално назначаване още месец май-юни.
suzane
Нов потребител

Мнениеот chandra » 08 Авг 2013, 15:25

suzane, и аз това се чудих, но за сега няма! Може в края на годината да обявят, предвид, че вътрешните не са съвсем приключили още!
chandra
Потребител

Мнениеот miniscule » 09 Авг 2013, 10:37

chandra написа:Я колегите с опит да споделят типс енд трикс :mrgreen:

Какво е " типс енд трикс " ?

Не ми звучи като юридически термин
miniscule
Потребител

Мнениеот u3mamhukaa » 09 Авг 2013, 14:41

Явно не си запознат с английския език.Това е форум ,а не съдебно заседание
Най-доброто отмъщение е да живееш щастливо
Аватар
u3mamhukaa
Потребител

Мнениеот miniscule » 09 Авг 2013, 15:23

Явно ти си се обидил за това , че не се изказах по- горе ласкаво за твоите цинизми за Лай*н , Нап*н , Наср*н и т. н.
В чужбина като съм ходил разбират моя английски много добре , така че не смятам да коментирам този въпрос с тебе .
miniscule
Потребител

Мнениеот adelina_vn » 10 Авг 2013, 15:27

Колега u3mamhukaa няколко колеги вече, вкл. и колегата miniscule ти направиха забележка, при това градивна, да бъдеш малко по-сериозен, това не е форум, в който да се заяждаш и то на теми, които нямат нищо общо с тази, а тя е "Конкурс за първоначално назначаване на магистрати 2013" - пише отгоре със сини уголемени букви. Моля, обърни внимание на отправяните ти забележки и пиши във връзка с горепосочената тема. Може да провериш и ще се убедиш, че колегата miniscule пише по принцип по същество. Мисълта ми е, че идеята на форума е да си бъдем полезни като обсъждаме казуси, практики, подготовка и т.н.
adelina_vn
Младши потребител

Мнениеот pomka » 13 Авг 2013, 22:44

Аз си подадох документите в последния приемен ден - 30.07.2013 г., следобед към 16 ч. и номерата бяха 220 и 500, съответно за РС и РП
pomka
Нов потребител

Мнениеот u3mamhukaa » 13 Авг 2013, 23:36

Да бе ОК ,но не забравяйте това все пак е форум в интернет,не се взимайте много на сериозно ,защото все пак тук сме едни и същи и не сме магистрати , така че , нали по спокойно :) Не мога да разбера защо на някои заядливи коментари(мойте)се налага цензура (изтриване) , а на други не.
Няма проблеми принципно ,важното е да сме живи и здрави :) и успех на всички (макар че няма как да стане) :)
Аватар
u3mamhukaa
Потребител

Мнениеот miniscule » 14 Авг 2013, 10:08

u3mamhukaa написа:Да бе ОК ,но не забравяйте това все пак е форум в интернет,не се взимайте много на сериозно ,защото все пак тук сме едни и същи и не сме магистрати , така че , нали по спокойно :) Не мога да разбера защо на някои заядливи коментари(мойте)се налага цензура (изтриване) , а на други не.
Няма проблеми принципно ,важното е да сме живи и здрави :) и успех на всички (макар че няма как да стане) :)

Мисля , че ти си този , който се взема мнооого насериозно .

Престани да обиждаш без причина хората , които имат различно мнение от твоето . Няма да слизам до твоето ниво , като повторя какво писа за мене и с какви думи в онзи коментар, който беше изтрит . Това , че тук е просто форум в интернет и че не си магистрат, не ти дава право да се държиш така. Ако действително съжаляваш , мисля , че трябва да ми се извиниш .

Обръщам ти внимание , че и други бяха раздразнени от твоя казус с Лайн* н , Съдр * н , Нап * н и т.н. , не само аз , така че недоумявам , защо само спрямо мене реши да насочиш своите заядливи коментари .

[b]Не всяко обикновено съучастие на поне трима души е организирана престъпна група. Също моля колегата по-горе с казуса да прояви по-сериозно отношение, поне във форума. :)
pm
Потребител

За тези , които не знаят за какъв " казус " става дума :

Защо си мислиш че "няма как да дадат" ОПГ? Ето как горе долу би звучало - на еди коя си дата в еди колко си часа Драган и Петкан отишли да пият кафе със Стоян и Насран ,към тях се присъединили Огнян и Садран.На съседната маса която била в непосредствена близост седяли и жулили кафенца Лайнян и Напикан.
Садран споделил пред лицата Драган,Петкан ,Стоян,Огнян и Насран че има информация за кола която ще мине през границата натъпкана с наркотици и пари.Садран заявил че ще иска процент за информацията и процент от продажбата на придобитите - автомобил и субстанций ,ако Драган,Петкан,Огнян и Насран се съгласят да ги отнемат.
Лайнян и напикан решили че ще разкажат всичко в полицията
Конституирайте Лицата
Квалифицирайте деянията
Налице ли е вид съучастие
:lol:
Аватар
u3mamhukaa
Младши потребител

miniscule
Потребител

Мнениеот u3mamhukaa » 14 Авг 2013, 23:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
u3mamhukaa
Потребител

Мнениеот miniscule » 15 Авг 2013, 08:07

:lol: :lol:
u3mamhukaa написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ето защо никога няма да станеш магистрат , само ще си пишеш по форумите под различни никове и ще се заяждаш с хората :lol: :lol: :D :P
miniscule
Потребител

Мнениеот u3mamhukaa » 15 Авг 2013, 12:46

Ти па си много убав :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
u3mamhukaa
Потребител

Мнениеот miniscule » 15 Авг 2013, 13:47

Имам хубава жена , печеля повече пари от тебе , ходил съм в чужбина на места , където само можеш да мечтаеш да отидеш , да , по- " убав " съм от тебе значи .
Ти и за Нико Урумов едно време писа , че е от селския бостан , ама той стана магистрат , а не ти . Помисли малко , защо все ти се проваляш и защо тези , които ти наричаш селяни , преуспяват в живота , а ти стоиш само във форума , търсейки с кого да се заядеш . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
miniscule
Потребител

Мнениеот u3mamhukaa » 15 Авг 2013, 15:38

Много говориш, а нищо не знаеш
Аватар
u3mamhukaa
Потребител

Мнениеот miniscule » 16 Авг 2013, 09:33

Не , ти много пишеш и много сведущ се изкарваш , но само анономно във форума .

Защо така жестоко те поразя комисията на последния конкурс , а ? Въпреки знанията си не можа да стигнеш до устен изпит , докато двамата селяни - аз и Урумов , се представихме доста по- добре от тебе , Урумов стана магистрат , а аз бях на косъм . Или е просто случайност ? :lol: :roll: :lol:

Всъщност adelina_vn е права , това не е мястото , където да обсъждаме твоята личност , за това са резултатите от конкурсите . Тук сме , за да си помагаме и да обменяме опит , а не да разводняваме темата , което ти успешно правиш . Извинявам се на всички останали участници в темата , че се поддадох на изкушението да отговарям на заяжданията ти , и обещавам , че повече няма да отговарям нито на този , нито на другите ти nicknames . Както казват по чуждестранните форуми Don’t feed the forum trolls .
miniscule
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити