- Дата и час: 22 Ное 2024, 21:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблем с плащането по НП !!
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с плащането по НП !!
Здравейте през 2012 ми беше съставен акт от ДАИ , поради факта че сумата е голяма погасявах частично акта на вноски , наскоро ме потърсиха от НАП с писмо в което ме уведомяват , че дължа цялата сума .След направена справка се установи , че част от сумата е преведена по сметка на КАТ , какъв е реда за прехвърляне на сумата от кат в даи и проблем ли е че е изминал почти година. Благодаря
- mitaka005
- Нов потребител
Re: Проблем с плащането по НП !!
В МВР има процедура, по която се връщат суми платени над дължимото, т.е. ако сте дължал суми за глоби по ЗДвП и сумата е привеждана за тяхното погасяване, не може да се търси като недължимо платена. Ако не дължите глоби на КАТ може да си поискате обратно внесените суми чрез касата на съответното ОДМВР, след което да ги внесете по сметката на ДАИ
- B_Simeonov
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Административно право
|
|