начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Младши инспектор в Агенция Митници-конкурс vol. 2

Мнениеот bruck » 15 Авг 2012, 14:19

Здравейте,

Хайде и аз да подосаждам малко. За теста относно професионалната компетентност - имаше ли въпроси от ЗДС, ЗМГО и Правилниците? От едно прочитане на законите могат ли да се решат тестовете или въпросите бяха по - детайлни и задълбочени?
Благодаря Ви!
bruck
Младши потребител

Мнениеот bruck » 15 Авг 2012, 14:21

Здравей,

Аз съм в групата от 13:00 часа. Ти от къде си?
bruck
Младши потребител

Мнениеот rrubov » 15 Авг 2012, 14:22

bruck написа:Здравей,

От Благоевград.
rrubov
Младши потребител

Мнениеот bruck » 15 Авг 2012, 14:25

rrubov написа:
bruck написа:Здравей,

От Благоевград.

Аз съм от Петрич. Успя ли да се подготвиш? Аз сега чета законите, но правилниците ги пропуснах. Имаш ли представа за въпросите относно професионалната компетентност - дали с едно прочитане и може да се решат или пък са много по - детайлни и трябва задълбочена подготовка?
bruck
Младши потребител

Мнениеот vaness » 15 Авг 2012, 14:26

bruck написа:Здравейте,

Хайде и аз да подосаждам малко. За теста относно професионалната компетентност - имаше ли въпроси от ЗДС, ЗМГО и Правилниците? От едно прочитане на законите могат ли да се решат тестовете или въпросите бяха по - детайлни и задълбочени?
Благодаря Ви!

Има въпроси от всички посочени източници-закони, правилници и т.н. Отговорът на втория ти въпрос е зависи. Аз ги четох по веднъж и успях да стигна до интервю. Има хора, които са ги чели по-задълбочено, но не са успели. Така че е много индивидуално.

Имайте предвид,че форума е от доста отдавна и има страшно много мнения на хора, минали тест и интервю. Моля не ни карайте да се повтаряме, а се върнете назад във темата и прочетете подробно всички впечатления, мнения и спомени от теста :idea:
Благодаря Ви!
vaness
Потребител

Мнениеот bruck » 15 Авг 2012, 14:31

То е ясно, че зависи от умствения капацитет на човека, но все пак щом има хора, които с едно прочитане на законите са взели, може да се направи някакъв извод за трудността на теста.

Благодаря много!
bruck
Младши потребител

Мнениеот vaness » 15 Авг 2012, 14:34

bruck написа:То е ясно, че зависи от умствения капацитет на човека, но все пак щом има хора, които с едно прочитане на законите са взели, може да се направи някакъв извод за трудността на теста.

Благодаря много!

:D Изводите ще ги направиш след теста :) Желая ти много късмет и успех!
vaness
Потребител

Мнениеот rrubov » 15 Авг 2012, 14:36

Аз ги минах доста пъти законите /немога да си представя, как от веднъж ще разбереш за какво става въпрос/ :D и пак не е гаранция! Честно казано мен ме притеснява най-вече тестът за интелигентност, решавам вкъщи примерни, но напрежението и малкото време на теста ще променят доста нещата!
rrubov
Младши потребител

Мнениеот ani_fer » 15 Авг 2012, 14:42

rrubov написа:Аз ги минах доста пъти законите /немога да си представя, как от веднъж ще разбереш за какво става въпрос/ :D и пак не е гаранция! Честно казано мен ме притеснява най-вече тестът за интелигентност, решавам вкъщи примерни, но напрежението и малкото време на теста ще променят доста нещата!

Аз ги бях минала само веднъж законите (без правилниците) и дори не много обстойно и подробно и само 4 въпроса от 25 ме затрудниха и отговорих малко на тото. В момента не се сещам за нито един въпрос, но назад в темата съм споменала някои, а иначе доста от въпросите са коментирани тук.
А що се отнася до теста за интелигентност... лесен е, но просто времето така те притиска, че нямаш време да си прочетеш условията, а какво остава да мислиш логично :) Това си е направо тестване на психическата пригодност според мен :P особено с непрестанното повтаряне на "Имате минута и половина"; "имате една минута".... :mrgreen:
ani_fer
Потребител

Мнениеот dundy123 » 15 Авг 2012, 14:44

rrubov написа:Искам да помоля всички съфоромци, които са минали теста, до ми кажат - на първата част на теста /бързата :D/, ако не съм сигурна в отговора или нямам време, дали да играя тото или да пропускам въпроси? Преди питах, но никой нищо не каза, а това дали взимат точки от грешните въпроси или броят само верните, според мен е много важно. Не го ли обесняват това в началото на теста? Днес говорих с едно момче, което се е явявало на подобни тестове в полицията и той ми каза, че се вземат точки от всеки грешен отговор, а от писаното във форума останах на друго мнение.
Аз съм на 17 на тест и ми е много притеснено, вече незнам каков да чета :D

На теста за столична казаха, че се броят само верните отговори.При грешните не намаляват от точките.
dundy123
Младши потребител

Мнениеот rrubov » 15 Авг 2012, 14:53

Благодаря за уточнението, значи ще играя тото, няма начин! Мен това ме притеснява, че като имам малко време блокирам и немога да мисля и постоянно някой да ми напомня, че изтича :D ужас, да взема да си купя едни тапи за уши. Аз съм юрист и сигурно, защото съм свикнала да уча закони, наблегнах най-вече на тях, всички въпроси които обсъжахте във форума, не ме затрудниха и затова съм спокойна за втория модул, но за другите незнам. Ще видим, всеки има шанс, дано само всичко да е честно и да имаме равен старт!
rrubov
Младши потребител

Мнениеот cvety_z » 15 Авг 2012, 15:08

Здравейте, банда! Да се включа от Пловдив.
cvety_z
Нов потребител

Мнениеот bruck » 15 Авг 2012, 15:36

rrubov написа:Благодаря за уточнението, значи ще играя тото, няма начин! Мен това ме притеснява, че като имам малко време блокирам и немога да мисля и постоянно някой да ми напомня, че изтича :D ужас, да взема да си купя едни тапи за уши. Аз съм юрист и сигурно, защото съм свикнала да уча закони, наблегнах най-вече на тях, всички въпроси които обсъжахте във форума, не ме затрудниха и затова съм спокойна за втория модул, но за другите незнам. Ще видим, всеки има шанс, дано само всичко да е честно и да имаме равен старт!

И аз съм юрист. Да не се окаже накрая, че сме и от един курс?!:)
bruck
Младши потребител

Мнениеот bruck » 15 Авг 2012, 15:43

cvety_z написа:Здравейте, банда! Да се включа от Пловдив.

Пловдив, ще ти разказвам как е минал изпита. Аз съм за Благоевград в петък. :)
bruck
Младши потребител

Мнениеот krisi80 » 15 Авг 2012, 16:38

Има ли кандидати за Митница Югозападна? :P

Здравей.Разбира се че има.аз съм с втората група от 13ч. :D
krisi80
Младши потребител

Мнениеот rrubov » 15 Авг 2012, 16:56

Аз завърших през 2003, дърта съм :D
От кандидатите за митница Югозападна се появихме само трима, най-малко активни сме :D
rrubov
Младши потребител

Мнениеот krisi80 » 15 Авг 2012, 16:58

rrubov написа:Аз завърших през 2003, дърта съм :D
От кандидатите за митница Югозападна се появихме само трима, най-малко активни сме :D

Да вярно е,но повечето сме на работа и нямаме много време да се вихриме из форума. :D
krisi80
Младши потребител

Мнениеот rrubov » 15 Авг 2012, 17:19

Другите решават тестове :D
Пожелавам успех и на двамата!
rrubov
Младши потребител

Мнениеот krisi80 » 15 Авг 2012, 17:28

rrubov написа:Другите решават тестове :D
Пожелавам успех и на двамата!

Мерси.
Успех и на теб.
krisi80
Младши потребител

Мнениеот bruck » 15 Авг 2012, 18:19

krisi80 написа:

Има ли кандидати за Митница Югозападна? :P

Здравей.Разбира се че има.аз съм с втората група от 13ч. :D

Има, ама във форума ги няма. И аз съм от 13:00 часа. Ще сме събрали малко инфо от предната група. :)
bruck
Младши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити