Molq da mi razqsnite s MNOGO, MNOGO PODROBNOSTI kak proti4a teoretiko - prakti4niqt izpit v Ministerstvoto na pravosydieto za stazant - uristite!!!! Please!!!
Blagodarq predvaritelno!!! :))))))))))
- Дата и час: 22 Ное 2024, 08:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
IZPIT - ZA SRAZANT URISTI!!! :))))))))))))))
|
|
12 мнения
• Страница 1 от 1
Re: IZPIT - ZA SRAZANT URISTI!!! :))))))))))))))
Уважаема колежке!
Преди всичко искам да Ви напомня, че славянската азбука е била създадена преди повече от 1100 години, и все още се ползва в редица славянски държави, една от които е нашата мила и родна страна България. Най-учтиво Ви моля да ползвате нашата си азбука, защото не Ви прави чест като юрист да пишете на латиница, и то с грешки. Много по-лесно за всички би било, ако искате да ползвате латиница, да пишете на английски език.
Преди всичко искам да Ви напомня, че славянската азбука е била създадена преди повече от 1100 години, и все още се ползва в редица славянски държави, една от които е нашата мила и родна страна България. Най-учтиво Ви моля да ползвате нашата си азбука, защото не Ви прави чест като юрист да пишете на латиница, и то с грешки. Много по-лесно за всички би било, ако искате да ползвате латиница, да пишете на английски език.
- Иван
Re: IZPIT - ZA STAZANT URISTI!!! :))))))))))))))
Добре, извинете!!! Взимам си поука!!! Все пак, бихте ли отговорили на въпроса ми, моля?
- upla6ena
добре де, - обяснете ми , моля Ви!!! :))))
- upla6ena
Абе ти не ходи ли на изпит в МП, в петък, на 12 март?
Нали тогава щеше да ходиш, що се отказа?
Нали тогава щеше да ходиш, що се отказа?
- Toshko
Не, защото не си подадох документите за тогава!!! Би ли ми обяснил някой все пак ?Mоля ви!!! :)))))))
- upla6ena
Много е гадно, късат много, питат за съдебната практика, както и някои елементарни неща - например каква е разликата между вещно и лично укривателство :-)
Наблегни на несъстоятелността, изпълнителният процес и Наредбата за съдебното деловодство от 1995 г.
..и се надявам да имаш добро чувство за хумор :)))
Наблегни на несъстоятелността, изпълнителният процес и Наредбата за съдебното деловодство от 1995 г.
..и се надявам да имаш добро чувство за хумор :)))
- Toshko
Еeeeee......, не ме плаши деeeeeee........Каква е вероятността да го вземеш? :)))))))
- upla6ena
Шансът е 99,99 на сто, както са написали колегите, но ако предните дни непосредствено преди изпита, се наблегне на ходенето по гаджета, кино и заведения, иначе няма да стане!
- Toshko
Благодаря!!! Веднага се прекръствам на "Мишка"-та!!! : ))) Вече не съм "upla6ena"!!!
- upla6ena
12 мнения
• Страница 1 от 1
|
|