начало

ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС ВСС умува трябва ли да ограничи част от правомощията си след решението на СЕС

принудително напускане от фалирала фирма

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

принудително напускане от фалирала фирма

Мнениеот nevaa » 24 Ное 2011, 15:05

моли ви за помощ една маика,принудително напуснала в отпуск след маичинство.Преди да ми свърши маичинството отидох във въпросната фирма за да си пусна полагаемата ми отпуска в размер на 40 раб.дни поради проблеми със здравето на детето ми и предстояшти изследвания.Попълних необходимите документи и по живо по здраво.В края на месеца секретарката ми дава половината от първата полагаема заплата,но ненадеино защо няколко дни след това съм извикана от нея и ми е съобщено,че тъи като имам намерение да се връщам на работа след изтичане на отпуската,а те нямат работа ме освобождават.Дава ми лист и химикал и ми диктува да пиша молба по взаимно съгласие със задна дата като аз няколко дни преди това съм започнала едва втория месец от отпуската.Изпраща ме в счетоводството да ми оформят доментите като ми казва да не се притеснявам всичко щяло да ми бъде изплатено и с обещетения.Във въпросното счетоводство аз разбирам,че фирмата в която съм била на работа и съм в отпуск е преустановила деиност,или фалирала още началото на годината.Възможно ли е да ползвам отпуск и да ме залъгват едва ли не,че работя във фирма която я няма?Седмица по късно с мое обаждане сам усведомена,че парите са ми изплатени,но когато поглеждам за какво изплащане става въпрос разбирам,че само са ми платили отпуската,без обещетения и нито лев повече.Кажете какво да правя защитените маики от закона до 3год.възраст маи кучетата ги яли правят си с тях каквото си искат.Даите съвет
nevaa
Нов потребител

Назад към Трудово право