начало

Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения) Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения)

Въпрос за парцел ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос за парцел ?

Мнениеот krasimir_dim » 03 Май 2011, 18:17

Здравейте ! Казусът е следния : Преди години дядо и баба починаха на село. Имаме два парцела , на единият има къща. Сега татко и брат му вадят нотариален акт , тъй като е нямало Аз имам желание да кандидаствам по-мярка за селски туризъм и да построя малка къщичка на свободния парцел, след като татки ми прехвърли парцела. Казаха ми , че трябва да платя 1500 лв за парцела , за да мога да строя . За какво е тази сума и какви документи ми трябват за да строя на свободния парцел ?
krasimir_dim
Младши потребител

Re: Въпрос за парцел ?

Мнениеот ivan_lawyer » 03 Май 2011, 19:13

Някой Ви измисля тарифи. Няма такива такси, нито за строителство, нито за селски туризъм.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот krasimir_dim » 03 Май 2011, 19:18

Благодаря !Значи трябва само да се извади нотариален акт и след това мога без проблем да си строя на този парце?
krasimir_dim
Младши потребител

Мнениеот zelen » 07 Май 2011, 20:56

Бихте ли извадили още един, моля? (нотариален акт, имам предвид) :lol:
zelen
Потребител

Назад към Покупко-продажба