начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Рутинна проверка от ПП-КАТ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Рутинна проверка от ПП-КАТ

Мнениеот rim_konsul » 25 Фев 2011, 02:18

Ежедневната практика показва, на какво вярват хората, аз само се старая да съм обективен в пътната обстановка. Ако искаш да сме сериозни си направи тест, за реалността-интервю със случайно минувачи, шофьори, граждани на улицата и да видиш, на какво вярват те.
rim_konsul
Потребител

Мнениеот kuzdov » 25 Фев 2011, 22:54

Хората вярват в много неща. И моите деца доскоро вярваха в Дядо Коледа.....
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот rim_konsul » 25 Фев 2011, 23:27

Защо даваш заден ход, по темата- направи едно тестче и сподели тук, както го правиш на работа.
Твойте деца да не са те вземали за дядо Коледа-тия не правят разлика между зебра и белобрат старец.
rim_konsul
Потребител

Мнениеот kuzdov » 26 Фев 2011, 01:08

Скучно ми е вече. С глупак не може да се спори, понеже ще те свали до своето ниво и после ще те бие с опит.
"Quis custodiet ipsos custodes?"
kuzdov
Потребител

Мнениеот nikiboy » 04 Мар 2011, 09:01

kuzdov написа:Скучно ми е вече. С глупак не може да се спори, понеже ще те свали до своето ниво и после ще те бие с опит.

:lol: :lol:
Имаш право.
Не съм адвокат, a любител на правото !
nikiboy
Потребител

Мнениеот leonardos » 12 Апр 2011, 23:04

След като всички сме на арената, смятам проведеният дуел за излишен израз на мнение, тъй като действията на държавния инструмент се оказват показателна предпоставка за завършване на "ремонтната" перестройка ... дълга и мъчителна тема :roll: . Липсата на контрол върху контролиращият орган води до самоинициатива на пътните перхидролчета, състояща се в налична предпоставка за усъвършенстване на корупционни практики, завършващи с авторитарно становище досежно прилагане ЗДвП и най-вече порочната норма на чл. 249 /КЗ/, където не се вземат под внимание качествените показатели на водача на МПС, а дал ли е своя финансов принос за удовлетворяване вземанията на крадците, т.е. платил ли си е рекета ЗГО !
leonardos
Потребител

Предишна

Назад към Административно право