начало

ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс ВАС отхвърли жалба на прокурорка, опитала да стане съдия чрез външен конкурс

Съсед паркира пред гаража ми твърди, че има право

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Съсед паркира пред гаража ми твърди, че има право

Мнениеот toni_sf » 07 Мар 2011, 16:27

:D И смятате ли,че КАТ ще сложат някой да дежури там до колата и, за да и съставят акт а и както споменахте няколко акта :wink: по добре ги направете Вие може да има по голяма полза.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот nikiboy » 07 Мар 2011, 20:23

sgrapt написа:Здравейте,

Аз имам подобен проблем - една съседка непрекъснато паркира пред гаража ми. Предупреждавал съм я многократно но тя не обръща никакво внимание, когато тръгна да излизам или да се прибирам с колата трябва да я търся да си премести нейната кола. Мисля да подам писмена жалба до КАТ.

Бихте ли ми казали дали има стандартни бланки или някакви формуляри, които да се използват в този случай или се подава жалба със свободен текст.

Благодаря ви предварително.

Няма стандартни бланки.
Жалбата ще я препратят към районния ви инспектор, който ще дойде и ще предупреди жената да не спира така защото пречи. Ако тя пак спира, сте горе долу пак в същата позиция - звъните в полицията и чакате да дойдат да я глобят, тя като ги види няма да слезе, паяка я дойде, я не, ще кажат "зает е", "в тия малки улички не влизаме с паяка" и т.н., ще си вдигнете нервите и.....
При сериозен разговор с нея какво казва? Обяснете й намеренията си да пишете жалба и че ще бъде глобена съгласно ЗДвП, ще й вземат талончето и т.н., после опашки, нерви..... разкрийте си картите.
nikiboy
Потребител

Мнениеот toni_sf » 08 Мар 2011, 09:40

:wink: Тук има искри някакви ,то се разбира ,но пък явно някой го е страх да не се изложи и затова търси начин по който да се отърве ако не свърши работа
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Предишна

Назад към Етажна собственост