- Дата и час: 22 Ное 2024, 14:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Дознатели
|
|
Re: Vipond e prav-poslu6aite go
Точно това мисля и да направя,защото отначало доста нерви похабих,след като разбрах,че са ме скъсали
Благодаря за съвета
Благодаря за съвета
- случяйна
"Случайна" е доста случайно попаднала във форумва явно и изобщо не е в час. А завистта и злобата с която говори за успешно представени кандидати до момента е неописуема. Лигавото момиченце не може да става в 6.30 сутринта, освобождава се от физическо в училище. Всичко й е трудно- следователно и на нас ще е трудно. Милото мамино детенце. То е родено да живее само в саксия. Татко ще й даде парички и тя цял живот ще казва това е глупаво да го работя и не е за мен. И не разбрах защо дознанието да е последната дупка на юридическото образование, след като сега за първи път приемат дознатели-юристи и от сега нататък все ще е така? По какво се различават в работата си от следователите? Дознателят ли ще гони престъпниците по улиците? Явно в СУ доста е паднало нивото на образованието. И всички които са го завършили си мислят, че са "номер едно". А никой не си прави сметка колко умствен багаж има в главата си.
Що се отнася до 2-месечния курс в школата в Долни Богоров, то това за мен ще е една екскурзия. Ако това момиченце си мисли, че в казармата от 1,5 години, колкото съм карал е по-лесно да пита мъжете, които са я изкарали. Това там е ежедневие и до сега не съм чул някой да хленчи като нея с изключение на лигьовците, но това го има навсякъде.
За психо-теста ще й кажа, че писмените резултати преди устното събеседване никой няма да й каже и това, че има 127 точки от 140 възможни е едно самохвалство и измислица. По-добре да хване децата от махалата и на тях да им ги приказва тия.
Благодаря, че го прочетохте до края.
Що се отнася до 2-месечния курс в школата в Долни Богоров, то това за мен ще е една екскурзия. Ако това момиченце си мисли, че в казармата от 1,5 години, колкото съм карал е по-лесно да пита мъжете, които са я изкарали. Това там е ежедневие и до сега не съм чул някой да хленчи като нея с изключение на лигьовците, но това го има навсякъде.
За психо-теста ще й кажа, че писмените резултати преди устното събеседване никой няма да й каже и това, че има 127 точки от 140 възможни е едно самохвалство и измислица. По-добре да хване децата от махалата и на тях да им ги приказва тия.
Благодаря, че го прочетохте до края.
- pritesnen
PRITESNEN..,ZAD TEB SAM! STE SE VIDIM V DOLNI BOGOROV.
- mincho
- Младши потребител
Re: Дознатели
колежке,
по-добре не пиши друг път, защото подбиваш реномето на СУ
това с юрист-консулта ми звучи като натурален акт
по-добре не пиши друг път, защото подбиваш реномето на СУ
това с юрист-консулта ми звучи като натурален акт
- една
Случайна,тази тема с университетите-кой е по-добър,се изтърка вече/вж.другите теми/,така че хайде да престанем да се тупаме в гърдите кой къде е завършил и кой му е преподавал.Това са заяждания от времето,когато бяхме студенти.Видно е ,че и в СУ има недотам качествени юристи.Не можеш да поставяш под общ знаменател всички,които не са завършили СУ и да казваш,че са некадърни.Поне някои от нас знаят как се пише "юриСконсулт"!
- georgieva
- Младши потребител
Изцяло ви подкрепям колеги. Всичко казано от " случяйна " ми звучи, като чиста проба завист. Едно е видно - едно, че не знае как се изписва думата юрисконсулт и второ , че не е наясно и с възнагражденията на адвокаките / с уговорка наистина зависи какъв е адвоката /. Друго за нейно сведение юрисконсултике вземат заплати доста по-големи от тези на дознателите. Пожелавям й някога ди си намери работа като адвокат и ли юрисконсулт. УСПЕХИ случяйна !
- az
- Младши потребител
Злобата и сарказмът едва ли ще помогнат на някой от нас. Те са разход на енергия, който можем да вложим в по-градивни неща. Ако сме такива преди да влезем в системата, не искам да си помисля какви ще станем, когато постигнем това, към което сега се стремим и започнат проблемите в работата. Не сме ли всички от един отбор?
- 21
- Нов потребител
Chuli li ste neshto novo kolegi.Ima li niakakva informaciq otnosno naznacheniqta.
- kontrol
В момента се извършва подбор между кандидатите издържалите всички перипетии до момента.Кандидатите, които в момента са служители на МВР ги приемат "по право", независимо от постигнатите резултати. За останалите назначения ще има до няколко дни, ако са останали незаети места. Ако няма места, чакат за следващата година, когато ще бъдат отпуснати още 1100 места. В момента се подготвят и заповедите на Министъра на вътрешните работи за назначенията.
- pritesnen
Kolegi v Burgas oshte ne sa izliazli rezultatite oficialno, no v drugite gradove kydeto usnia izpit beche po rano ( kato data) bi triabvalo da ima takiva.Ako niakoi znae neshto neka da napiche.
- kontrol
Незнам какво не е излязло още в Бургас, но във вестник "Труд" от преди 2-3 седмици пишеше, че в Бургас назначават двапъти месечно /може би през октомври/ по 8 души дознатели. Не е лошо да провериш какви са били тия.
- pritesnen
kolegi..,znae li niakoi ,kolko vzema doznateliat?
- mincho
- Младши потребител
Заплатата е 450лв. чисто.От началото на 2004г. се очаква увеличение на трудовото възнаграждение.
- ввв
Как да е малко бе Минчо! Това е една шапка пари! Плюс това ти дават спретната униформа и гамаши - няма да плащаш за дрехи и обувки. Лошото е само, че от 2004г. Милен Велчев орязва привилегиите за безплатно пътуване в градския транпорт и 50% намаление по БДЖ.
- pritesnen
tova ne e hubavo pritesnen...,resheno li e veche ?
- mincho
- Младши потребител
Това го пишеше в медиите. Мисля, че орязването на привилегиите е заложено в проекта на държавния бюджет за 2004г. и все още не е гласувано. Тук вече зависи /може би/ от министър Петканов да отстоява интересите на неговите подчинени.
- pritesnen
ima li veche naznacheni doznateli?
- mincho
- Младши потребител
|
|