начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Паяк вдига кола, няма знак

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Паяк вдига кола, няма знак

Мнениеот nikiboy » 22 Фев 2011, 19:59

rim_konsul написа:МОЖЕ да е тъжно и плачевно, но са написали КОЙТО-така дали ще скачат или ще танцуват в залата не ме интересува, но ако извършителя е жена, тя е невинна само по този аргумент, че не влиза в който.
Това, че повечето хора не се аргументират и карат малко със затворени очи си е техен проблем, но може да се хванеш за какво ли не и да се оправиш. Адвоката ми е супер, той направо ги кара да съжаляват, че са ги задържали. Много неща се научавам от него. Жените са с особен статут, но факта си е факт.
Никои закон не е идеален, особено специалните като ЗМВР - там пък какви МАГИСТРАЛИ ИМА, не е за вярване. Да споделя, до ден днешен не се знае званието на служителите-сержанти ли са или офицери, или комисари, или началници или синдикалисти, или разследващи, или оперативни, или дознатели или експерти или катаджии. Шарен свят, пък после ще им издържат завоеванията в КОЙТО с КОЯТО. Те са толкова неорентирани тия.
Има други закони, но не ми се коментира.

Щях да ти се поклоня, ама ще си ударя главата в лаптопа :lol: .

От кой театър си? Сълза и смях? :mrgreen:
Вземи си постави подпис на мненията, че някой ще вземе да ти повярва. Все пак тук влизат нуждаещи се от съвет хора.
Не съм адвокат, a любител на правото !
nikiboy
Потребител

Мнениеот rim_konsul » 22 Фев 2011, 21:39

Какво значение има от къде съм-коментирайте темата, АКО МОЖЕТЕ-НЕ СЕ РАЗСЕЙВАЙТЕ излишно.
rim_konsul
Потребител

Мнениеот lexy21 » 22 Фев 2011, 21:58

КОЙ да я коментира? :D
Аватар
lexy21
Активен потребител

Мнениеот rim_konsul » 23 Фев 2011, 02:47

ЗЕБРИТЕ, ако могат де?
rim_konsul
Потребител

Мнениеот nikiboy » 23 Фев 2011, 21:07

rim_konsul написа:ЗЕБРИТЕ, ако могат де?

Ей спамер такъв, освен да спамиш темите за друго не ставаш.
Моля админа на форума да вземе отношение спрямо този смешник!
nikiboy
Потребител

Мнениеот rim_konsul » 24 Фев 2011, 00:13

ЗЕБРИТЕ, не са смешни те са екологично тревопасни животни. Хранят се с колани, маркировки, телефони, камери и други интересни същества.
Ако некой се ядосва да си провери кръвното и психиката.
Истината боли, но си е истина. Мен не ме притеснява, може да се охладиш под душа, да измиеш очите си, да се подковеш с основателни аргументи за животните в зоопарка.
Сетих се един ОСНОВЕН ВЪПРОС: ЗАЩО ЗЕБРИТЕ СИ ИМАТ институт по психология, преди да ги ЗЕБРОВАТ минават през него? Е ТОВА НЕ МИ Е ЯСНО.
rim_konsul
Потребител

Мнениеот nikiboy » 24 Фев 2011, 19:21

Или пиши по темата или се разкарай.
Ходи спам-вай други теми, поставил съм въпрос с тази тема към знаещи, а не към дървени философи.
nikiboy
Потребител

Мнениеот rim_konsul » 25 Фев 2011, 02:15

Правото не е създадено от юристите, прочети и се информирай.
В древността, когато е създавано точно така са ги наричали. Затова не ме обиждаш, а ме ласкаеш, че се доближавам до древните мислители.
Пиши нещо, че само расъждаваш, кой, коя какви са. Не ме притеснява особено, щом имам философска начетеност.
rim_konsul
Потребител

Предишна

Назад към Административно право