начало

Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела Правна уредба на споразуменията за избор на съд по граждански и търговски дела

Диплома за висше образование с грешно ЕГН

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Диплома за висше образование с грешно ЕГН

Мнениеот konstantina_r » 26 Юни 2010, 12:20

Здравейте,
Издадоха ми диплома за висше образование със сгрешена 1 цифра в ЕГН-то. Така е и върху стикера, който от юли 2009 г. се поставя от МОН върху дипломите. Какво да правя? Студ. ми книжка и уверенията, които съм изваждала, нямат тази грешка.
Дали да искам нова диплома? Проблемът е,че ми е необходима скоро, а издаването на нова ще отнеме време. Юристи и препатили, споделете опит?
Поздрави и благодаря!
konstantina_r
Нов потребител

Re: Диплома за висше образование с грешно ЕГН

Мнениеот magi_jeleva » 26 Юни 2010, 13:21

konstantina_r написа:Здравейте,
Издадоха ми диплома за висше образование със сгрешена 1 цифра в ЕГН-то. Така е и върху стикера, който от юли 2009 г. се поставя от МОН върху дипломите. Какво да правя? Студ. ми книжка и уверенията, които съм изваждала, нямат тази грешка.
Дали да искам нова диплома? Проблемът е,че ми е необходима скоро, а издаването на нова ще отнеме време. Юристи и препатили, споделете опит?
Поздрави и благодаря!

На мен ми бяха сбъркали една оценка в дипломата и я върнах за нова, казаха ми да си извадя академичната справка и да чакам 1 месец още. Така загубих доста време. Проблемът е, че няма да стане бързо, освен ако не ги помолите и да се съгласят с вас. Успех!
magi_jeleva
Потребител

Мнениеот andy70 » 26 Юни 2010, 22:48

Маги, би ли включила ЛС!
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Мнениеот diaida » 27 Юни 2010, 22:53

konstantina_r написа:Здравейте,
Поздрави и благодаря!

Не може ли докато ви вадят новата диплома от у-тета да ви издадат едно временно удостоверение, че е направена въпросната грешка и предстои издаване на нов формуляр на дипломата?
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот konstantina_r » 01 Юли 2010, 14:11

Благодаря, ще опитам и ще споделя!
konstantina_r
Нов потребител

Мнениеот therealangel » 05 Апр 2011, 10:36

А в подобен случай редно ли е да ми издадат копие на дипломата? В крайна сметка това си е тяхна грешка - не трябва ли да ми се издаде оригинал?
therealangel
Нов потребител

Назад към Административно право