начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

speshno!!!!

Казуси за недвижими имоти

speshno!!!!

Мнениеот Arrogance » 07 Фев 2005, 00:20

istoriqta e takava:
dadoh kolata si na edin poznat,koito mi kaza,4e mu trqbva speshno.sled nqkolko dena mi se obadi i mi kaza,4e kolata e blysnata i viovniq e kazal,4e 6te poeme vsi4ki razhodi.kaza mi sled nqkolko dena da otida i da si vzema kolata ot edi si kyde.doide nqkakyv maistor koito kaza 4e pravil kolata remontiral q i si iska parite.poiskah mu dokumenti za katastrofata,ili neshto 4e e popravql kolata...syotvetno nqma nikakvi dokumenti,kazah mu 4e az sym sobstvenika i pokazah vsi4ki neobhodimi dokumenti.iskah da izvikame policiq no toi kaza 4e ne mu se zanimavalo i se ka4i na kolata i daje s takyv qd q podkara 4e q udari v nqkakyv bordiur....taka kakvo pravim?po 4l.194,al.1?ili samoupravstvo po 323..mislq 4e imam zakonno osnovanie da si pusna jalba v raionna prokuratura..kajete mi MOLQ VI kakvi sa shansovete mi i kakvo da pravq....shtoto pusnah jalba v RDVR i prokuratura kydeto jivee toi i mi kazaha 4e toi im popravql kolite i 4e bil tehen 4ovek,nishto ne mojeli da napravqt...blagodarq predvaritelno
Arrogance

Re: speshno!!!!

Мнениеот Пионерче » 07 Фев 2005, 04:53

Да ви откажат писмено на жалбите.
Пионерче

Re: speshno!!!!

Мнениеот i_ca » 24 Фев 2005, 13:23

Най - бързият начин е да поговориш, с този на когото си дал колата "спешно", който ти е обещал да плати разходидте за поправката да иде да ги плати и да ти върне колата. И да се оплачеш в прокуратурата се съмнявам, че това ще доведе до някаква спешност. Имаш известни основание да обвиниш майстора за самоуправство, но... РП понякога имат особено виждане за такива случаи и те пращат да си търсиш правата по гражданскоправен ред.
А той е, да си предявиш иск по чл. 108 от ЗСпротив майстора, като за по - сигурно предварително поискаш да бъде обезпечен чрез запор на автомобила и евентуално оставянето му на отговорно пазене, за което обаче ще ти трябват и пари за адвокат и... търпение - успех!
i_ca

Назад към Имотни казуси