начало

Съдът е залят от жалби след конкурса за нотариуси Съдът е залят от жалби след конкурса за нотариуси

konkyrs za mladshiuristkonsylt

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

konkyrs za mladshiuristkonsylt

Мнениеот july » 01 Фев 2006, 16:29

skoro mi predstoi konkyrs za mladshiuristkonsylt kum obshtinata,bixte li mi kazali koi normativni aktove trqbva da se chetat.i kak proticha samiq konkyrs?blagodarq predvaritelno.
july

Мнениеот Никой » 01 Фев 2006, 16:32

Не Ви ли дадоха конспект?
Никой

Мнениеот Гост » 01 Фев 2006, 16:38

Незная как стои въпроса в общините, но по другите административни структури не дават кой знае каква информация. Зависи каква ще е формата на провеждане на конкурса дали практически изпит или тест. Задължително се запознайте със съдържанието на основните нормативни актове, като ЗМСМА, ЗОС, ЗАП.
Гост

Мнениеот Гост » 01 Фев 2006, 17:08

Стига с това неграмотоно изписване на думата!!! Правилно е да се изпише "юрисконсулт". Като за начало се научете на това, а после питайте за друго.
Гост

Мнениеот july » 01 Фев 2006, 18:31

konspekt ne e predostaven.normativni aktove sashto ne sa posocheni.konkyrsa shte bude test i intervu.
july

Мнениеот jyly » 01 Фев 2006, 18:36

na g-n"Gost" se izvinqvam za dopysnatata greshka,dori v zaglavieto v barzinata sam izpisal slqto mladshi uriskonsylt
jyly

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 09:36

Не се притеснявай, сигурно вече се знае кой ще заеме мястото.
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 10:24

Мисля, че като за начало трябва да се запознаете с основните нормативни актове като Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинската собственост и Закона за административното производство. Мисля, че изпитът се провежда под формата на тест, но не съм сигурна дали няма и устен изпит. Успех!
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 10:24

Мисля, че като за начало трябва да се запознаете с основните нормативни актове като Закона за местното самоуправление и местната администрация, Закона за общинската собственост и Закона за административното производство. Мисля, че изпитът се провежда под формата на тест, но не съм сигурна дали няма и устен изпит. Успех!
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 11:25

По отношение на това, че се знае мястото, май имате право, колега...
Гост

Мнениеот Гост » 02 Фев 2006, 11:30

Коя е Общината?
Гост

Назад към Конкурси, изпити