начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

darenie?

Казуси за недвижими имоти

darenie?

Мнениеот SWETLA » 11 Май 2005, 20:12

Zdraveite!pred razvod sam sas saprugt mi,a ot rabotata imam vazmojnost da polu4a now apartament,ne iskam saprugat mi da e sasobstwenik.darenieto edinstwen na4in li e za towa?predwaritelno blagodarja
SWETLA

Re: darenie?

Мнениеот Искаме и ние » 11 Май 2005, 21:41

Каква е тази работа дето раздават апартаменти, че да дойдем и ние да я работим... Изчакайте си развода и тогава купувайте.
Искаме и ние

Мнениеот boba » 12 Май 2005, 09:24

Като могат в работата, нека Ви го дарят?!... Но, ако сте в някоя от хипотезите за получаване на жилище като държавен служител, ако се разведете да не изгорите с получаването, защото може да не отговаряте вече на критериите по ЗДС и ППЗДС.
boba

Мнениеот han_solo » 12 Май 2005, 13:37

Mojete da si uchredite EOOD i to da zakupi jilishteto.
han_solo

Мнениеот Галина » 12 Май 2005, 19:05

Да го купи ваш близък роднина и след това да ви го дари.И все пак не разбрах от коя точно работа/служба/ раздават апартаменти????!!!
Галина

Мнениеот 8178 » 12 Май 2005, 19:26

mislia, 4e ima sydebna praktika, koiato razbira se triabva da se proveri, 4e kogato imotyt e pridobit po vreme na fakti4eskata razdiala mevdu sypruzite imotyt e li4na sobstvenost, zashtoto se izklu4ve prezumciata za obshtia prinos. Nai - dobre e da se konsultirate s advokat
8178

Назад към Имотни казуси