начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Трафопоста в моя имот............

Казуси за недвижими имоти

Трафопоста в моя имот............

Мнениеот lawyer_kn » 14 Мар 2016, 09:22

Здравейте,
През 1989 година, чрез покупко - продажба на недвижим имот срещу задължение за гледане и издръжка, придобих от дядо си, недвижим имот, в който от както се помня /над 40 годишен съм /има изграден трафопост. По нотариален акт, дворното ми място е 1 500 кв. м., а по скица 1 565 кв. м..
Не ми пречеше, и до скоро, не мислех по този въпрос, но напоследък, електроразпределителното дружество, което стопанисва трафопоста, на няколко пъти ми разрушаваха оградата, и копаеха в дворното ми място, за да си прокарват някакви кабели, и след като си свършеха тяхната работа, всичко така изоставяха и аз трябваше да им заравям изкопите, да си поправям оградата и т.н..
Напоследък съм се замислил, дали има смисъл, да им заведа дело, да ми заплащат наем за земята която ползват, както и да търся наем, за изминало време.
Имам ли шансове и как да постъпя ???
lawyer_kn
Нов потребител

Re: Трафопоста в моя имот............

Мнениеот emilgrigorov » 15 Мар 2016, 07:29

Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Назад към Имотни казуси