начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

pomo6t-davnost-zz

Казуси за недвижими имоти

pomo6t-davnost-zz

Мнениеот zakon4o » 27 Фев 2004, 00:20

Po kakav na4in moga da se snabdia s not. akt za sobst. na zem.zemia'koiato e polzvana ot diado mi i predi vlizane b TKZS ,niamame pismeni dokumenti no ot 1988g diado mi,koito p4ina 2002g ia e polzval ,sled neg.smart ia polzvam az kato negov nasl.Notariusa otkazva da mi izdade not.akt vaz osnova na obst. proverka..Prez celia period ot 1988g i pla6ame danacite.
zakon4o

Re: pomo6t-davnost-zz

Мнениеот harmaiani » 27 Фев 2004, 08:49

Струва ми се,че във Вашия случай нотариалния акт по обстоятелствена проверка е единственото разрешение.Интересно ми е как се мотивира нотариусът, за да Ви откаже.Можете да обжалвате неговия отказ или да се обърнете към друг нотариус.
harmaiani

Мнениеот дон » 27 Фев 2004, 09:16

Zawedi ustanowitelen isk za sobstwenost sre6tu ob6tinata
дон

Мнениеот boba » 27 Фев 2004, 11:46

Подавали ли сте заявление до Общинската служба "Земеделие и гори" /бившите Поземлени комисии/ за възстановяване /без стари документи, дори само по декларация/ и правили ли сте проверки дали земеделската земя не е заявена и възстановена на други стари собственици /респективно на техните наследници/. Правото на ползване на дядо Ви учредено ли е по някакъв начин - напр. с постановление на МС, на ЦК на БКП и др.?
boba

Мнениеот zakon4o » 02 Мар 2004, 00:11

blagodaria na vsi4ki kolegi.mislia vaprosa mi da se uredi po reda na zspzz ako namerim givi svideteli.
zakon4o

Назад към Имотни казуси