начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

СИО след развод!

Казуси за недвижими имоти

СИО след развод!

Мнениеот alexlevi » 09 Ное 2011, 13:48

Здравейте, моля за мнения по следният казус:
През 2009 се разведох с искова молба за разтрогване на брака поради ДНРБ. Имам съдебно решение за ПОЛЗВАНЕ на апартамента , който е придобит по време на брака - закупен от моята майка. Присъдиха ми ползването на апартамента защото доказах в съда че моята бивша съпруга си има имот, не е полагала грижи за него , нито е помагала във финансирането и подръжката на имота. Имаме дори ипотека, която единствено аз съм обслужвал и т.н. Към днешна дата има разрешение от банката за заличаване на ипотеката и исках да прехвърля имота на майка ми обратно, тъй като имам и други дела с банки и искам да го спася. НО - се оказа че бившата ми още е съсобственик на имота и това прехвърляне става неизпълнимо. Питането ми е - след като са ми отредили ползването на имота , имаме развод, а от което следва че и СИО трябва да е прекратено - какви са ми вариантите за придобиване на 100% собственост върху имота и евентуално ако трябва да водя дело за делба - кои са ми козовете? Благодаря предварително на всички отзовали се на питането ми
alexlevi
Нов потребител

Re: СИО след развод!

Мнениеот alexlevi » 09 Ное 2011, 15:03

само като допълнение - след като съм изтървал 1-годишния срок за определяне на по голям дял - каква ми е възможността за това?
alexlevi
Нов потребител

Re: СИО след развод!

Мнениеот Melly » 09 Ное 2011, 15:52

alexlevi написа:само като допълнение - след като съм изтървал 1-годишния срок за определяне на по голям дял - каква ми е възможността за това?

Делба.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Имотни казуси