начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Укрити имоти от наследници

Казуси за недвижими имоти

Укрити имоти от наследници

Мнениеот namakak » 07 Апр 2011, 22:27

Значи:
Имам решение от съда,в което от дело за материален спор с ПК,се установява чрез сигурно вещо лице,че няколко от имотите на дядо ми,са били декларирани от негов син още през 49г.Само декларирани.За което сигурно го е отнесла баба ми.Третата му съпруга.Съдът ги връща на наследниците,защото няма разпоредителна сделка мужду наследодателя и наследника.Така и този наследник се е възползвал тайно с неверни даказателства против волята на наследодателя си,за което трябва да бъде лишен от наследство.
Имам и свидетели,че имот на дядо ми,веднага след смъртта му е бил вписан на първата му внучка на нейно име,чрез няколко подписа на наследници,но не всичките.Тя не ги е уравнила,мами ги.Затова и разбирам.Също е против волята на наследодателя.Този имот не е бил в реституция,а настоящ като ливада или вилна зона в едно село.
Съмнявам се и във всички имоти на двамата наследника до тук споменати,че всичките им ниви са придобити по начина показан в първото ми писание.
Какво трябва да направя,за да направя обстоятелствена проверка на всичките им имоти на двамата,за да бъде истинската делбата с всички имоти на наследодателя.
До момента имаше възивна жалба от втория измамник,за някакъв имот в реституция,бавен близо 9 години за фактически грешки.За доказателство имаше имот ,който имаше решение от ПК ,но не беше и това разпоредителна сделка между наследодател и наследник.
По мое усмотрение,се забавя всичко ,за да починат свидетелите на имота с няколкото подписа,но не всичките на всички наследници.И да се води дело за материален спор,за да евентуално да не може друг материален спор да бъде произведен.

Знам,че без адвокат няма да я бъде,подготвен съм.Но според вас,какъв адвокат?По наказателни,по административни или в самото дело за делба ще трябва да се ползвам от услугите му?

Мотивацията ми е-Лишаване от наследство и на участниците,които са живи.
Просто искам документирана обстоятелствена проверка и даже деклариране и на такива поземлени имоти.
Аватар
namakak
Потребител

Назад към Имотни казуси