начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Решение постановено при участие на трето лице помагач

Казуси за недвижими имоти

Re: Решение постановено при участие на трето лице помагач

Мнениеот Гост. » 11 Фев 2010, 16:12

tankovbg написа:Ееееее вече става интересно - poli_g инсинуация означава - клевета, набедяване, клюка, злословие, хула, сквернодумство, сквернословие, злепоставяне, одумки, обида, оскърбление
Кое от всичките тези значения е моята инсинуация във въпроса ми ?
Вече ми е ясно, не е необходимо да посещавам адвоката си......

Изобщо не ми е интересно, напротив - отговорих ви, че е прозаично. Не за първи път на съдебните състави се вменяват всякакви грехове.

tankovbg написа:.... означава постановяване на решението, аз го тълкувам :idea: написването и подписването му от съда. Тоест аз не съм срещал подобна практика, представям си го визуално така :idea: - съдията пише решението и до него стои това трето лице помагач и участва, но какво прави всъщност там....с какви действия участва. Просто го намирам за странно. :idea:

Танков- дали съм достатъчно ясна в контекста на синонимите, преписани от уикипедия? Вашите твърдения и субективни представи, заблудата ми, че сте колега( нямате вина) и оповестяването им в публичното пространство ( юридически форум), като как аз да тълкувам?- раздумка на пазара?!? Вуте и Пена си бъбрят по въпроса за зарзаватите?

п.п. Инспекторе- дори не знаем е ли налична умишлена грешка при преписване на изречението или е факт липсата на запетая.
Гост.
Старши потребител

Мнениеот 778899 » 11 Фев 2010, 18:10

танков, не ги слушайте колегите...правилно си го разбрал! точно това е имал предвид съдът, че ЗАЕДНО С ТРЕТОТО ЛИЦЕ, СА ТИ РЕШИЛИ ДЕЛОТО... :mrgreen: !!!

тц, тц, тц...ех, тези банки...вече и решения пишат!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот usra_ovcova » 11 Фев 2010, 21:59

778899 написа:танков, не ги слушайте колегите...правилно си го разбрал! точно това е имал предвид съдът, че ЗАЕДНО С ТРЕТОТО ЛИЦЕ, СА ТИ РЕШИЛИ ДЕЛОТО... :mrgreen: !!!

Човека пита къде седи третото лице-помагач докато съдията пише решението? :lol: :lol: :lol:
usra_ovcova
Потребител

Мнениеот 778899 » 11 Фев 2010, 22:21

usra_ovcova написа:
778899 написа:танков, не ги слушайте колегите...правилно си го разбрал! точно това е имал предвид съдът, че ЗАЕДНО С ТРЕТОТО ЛИЦЕ, СА ТИ РЕШИЛИ ДЕЛОТО... :mrgreen: !!!

Човека пита къде седи третото лице-помагач докато съдията пише решението? :lol: :lol: :lol:

абе, то ако седи-пак е нещо...мен друго ме дилемоса-да не бил да го е оставил съдията...да стърчи прав... помагача! :lol: :lol: :lol:
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот inspectora » 11 Фев 2010, 22:32

tankovbg написа:... представям си го визуално така - съдията пише решението и до него стои това трето лице помагач и участва, но какво прави всъщност там ... с какви действия участва. Просто го намирам за странно. Делото вървеше по отменения ГПК, не намирам текст където това да е регламентирано като правна възможност.

Точно така е - съдията сяда да пише и до него стои право /в смисъл не е седнало или легнало/ едно трето неизвестно лице с маска на главата /защитен свидетел е просто/. Какво прави това трето лице там: Вариант 1 - държи "воден" пистолет и си го размахва; Вариант 2 - предава финикийски знаци на съдията /това обикновено са допълнителни доказателства към делото/ - общо-взето такива действия ;) ... Не е странно - съвсем нормално си е ... в ГПК го пише :mrgreen:
inspectora
Активен потребител

Мнениеот 778899 » 11 Фев 2010, 23:21

:lol: :mrgreen: :lol: !!!
Аватар
778899
Активен потребител

Мнениеот dimist » 12 Фев 2010, 00:16

Браво,, разведрихте ме
dimist
Потребител

Предишна

Назад към Имотни казуси