начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

Отрязване на имот - Лошо

Казуси за недвижими имоти

Отрязване на имот - Лошо

Мнениеот Димитър Димитров » 17 Фев 2004, 21:14

Здравейте, моля ви да ми дадете савет на Е-maila jojo_m@abv.bg.
Значи ситуацията е такава: Аз имам имот 1000 кв/м а даржавата е урязва (като взема 6 метра за път) и имота ми става 650кв/м а по документ и актуална скица пише 1000 кв/м (това го казвам защото го продавам а на клиента му казват че мястото е 650, а по документи и скица все още е 1000 и тои си мисли че искаме да го измамим) моя, Ви кажете ми какво мога да направя по въпроса? Благодаря Ви

ПС: аве не може тапата ми даржава така да се отнася с данакоплаците си нито сам известен нито нищо решават и режат а по скица не го променят аве направо нямам думи 4есно казано мнооо тъпа работа чесно
Димитър Димитров

Re: Отрязване на имот - Лошо

Мнениеот Иван » 18 Фев 2004, 15:36

Процерата по отчуждаване на имот или част от имот за държавна или общинска нужда е вече изцяло в полза на собственика на имота. Направо е удивително как е възможно това за което пишете. Има ли изменение на подробния устройствен план, има ли заповед за отчуждаване от съответния орган? Ако има, защо не сте уведомени? Имате право на обезщетение и т.н. Поискайте запознаване с преписката по отчуждаването, за да си отговорите на тези въпроси. Потърсете адвокат!
Иван

Назад към Имотни казуси