начало

10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата 10 дни преди избора на главен прокурор правната комисия даде ход на промени за прекратяване на процедурата

дарение с допълнителен документ

Казуси за недвижими имоти

дарение с допълнителен документ

Мнениеот teditedi » 12 Окт 2016, 21:56

Здравейте. Баща ми има имот който се води само на негово име. С майка ми и сестрите ми също живеем в него(над 15 години). Баща ми иска да остави дарение след смърта му този имот на мен, а сестрите ми да обещети по друг начин(пари или друг имот). В момета сестрите ми и майка ми са съгласни на това. Въпросът ми може ли да се направи някакъв докумен на който да се разпишат майка ми и сестрите ми че в бъдеще след смърта на баща ми няма да имат право да искат част от този имот и това да е сигурно?
teditedi
Нов потребител

Re: дарение с допълнителен документ

Мнениеот teditedi » 12 Окт 2016, 22:15

Да допълня само- пари или имот на всяка от сестрите ми баща ми ще даде веднага, а майка ми няма да бъде обещетявана. А имота аз ще получа с дарение след смърта му. Дали може да се направи някакъв допълнителен документ или да се напише към самото дарение че те са съгласни (майка ми и сестрите ми),че след смърта му няма да имат претенции към имота който ще наследя?

Благодаря предварително!
teditedi
Нов потребител

Назад към Имотни казуси