начало

ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС ВАС отхвърли жалба на съдийка, поискала спиране на дисциплинарка срещу нея заради СЕС

Частично отчужден имот......

Казуси за недвижими имоти

Частично отчужден имот......

Мнениеот nero71 » 16 Яну 2012, 21:19

Привет!Ще съм благодарен ако ме насочите към точната посока-случая е следния:С заповед на окръжен народен съвет гр.Кюстендил 1981г.е отчуждена част /490кв.м от 1040/от незастроен парцел по чл.63 ал.т.10 съгласно чл.95и98от закона за териториално селищно устройство през 1990г.е одобрен нов план на населеното място и е обособен нов парцел с приблизително същата квадратура-при подадената ми молба за скица ми казват че парцела е отчужден и ми издават скица на новия парцел с графа неизвестен собственик по идея на отдела да водя производство по придобивана давност......през всички години е плащано данъци за целия парцел!Въпроса ми е има ли архив от където мога да взема копие от въпросната заповед и каква процедура да захвана координати на адвокат нотариус за съдействие
nero71
Нов потребител

Re: Частично отчужден имот......

Мнениеот julyanvonemona » 19 Яну 2012, 23:30

На времето отчуждитлнит заповеди по чл.98 и заповедта за конкретното обезщетение по чл.100 ЗТСУсе съхраняваха в т.н. СДИСС - при Вас СДИСС - Кюстендил. Преди всичко проучете кой е правоприемник при ликвидацията на СДИСС (Стопанска дирекция за изграждане на селищните системи.) Възможно е правоприемника да е предал информационните си масиви към Държавен архив
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Частично отчужден имот......

Мнениеот nero71 » 20 Яну 2012, 22:23

Благодаря за насоката
nero71
Нов потребител

Назад към Имотни казуси