- Дата и час: 28 Ное 2024, 02:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
обезсилване на изп. лист
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
обезсилване на изп. лист
Как да обезсилим изп. лист на банка срещу нас.
- daresa
- Младши потребител
Re: обезсилване на изп. лист
Плащате и го обезсилвате напълно.
- ivanov_p
- Активен потребител
Начините за различни
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
https://justice-online.com/bg
- kdkrastev1234
- Потребител
Ако става въпрос за тази тема viewtopic.php?t=55850, не мислите ли, че сте се сетили доста късно. Отдавна сте получили ПДИ и ЗНИ ... този въпрос е трябвало да го попитате тогава. Оттогава мина цяла година все пак ....
Aliena vitia in oculis habemus, а tergo nostra sunt!!!
- windlove
- Потребител
ivanov_p написа:Плащате и го обезсилвате напълно.
Защо пък веднага да плаща, ми ако няма реални правни основания? С тази феодална клауза по чл. 417 е страшно какъв банков произвол се вихри в "европейска" България. На принципа ако мине номерът.
Аз миналата година обезсилих една ЗИ и ИЛ към нея на една банка, беше любопитен казус, но наглостта на банката наистина ме изуми. Покрай това установих, че в така нареченото заповедно производство има сума ти мътни моменти. Например, тъй като бях възразил срещу ЗИ освен че бях подал частна жалба изобщо да с отмени, докато ми се гледаше жалбата и излезе определението, банката беше подала молба за установителен иск. След като окръжният съд изобщо тотално отмени решението на районния за издаване на ЗИ и ИЛ, не стана ясно каква ще бъде съдбата на установителния иск, защото банката си изтегли сама молбата.
- ivodam
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|