- Дата и час: 01 Дек 2024, 04:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
запис на заповед трябва ми помоща ви спешно
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
запис на заповед трябва ми помоща ви спешно
Здравейте , изчетох всички теми със проблеми като моя , имам длъжник който не ми е заплатил сума по запис на заповед без протест , Интересува ме сега след като минаха 2,3 дни и се покри , млад е не работи от няколко седмици е съкратен. незнам дали има неща на негово име, интересува ме сега какво след и как за да може да се вземат тези пари , страх ме е също да не избяга от БГ и затова пиша възможно по бързо и се надявам за отговор компетентен , да се свържа с нотариус , адвокат или направо съдия изпъпнител за въпросната сума и как може да се вземат тези пари най бързо, кой заплаща разноските тъй като видях че в образците на някой пише "з" АПОВЕД да платя,БЕЗ ПРОТЕСТ и БЕЗ РАЗНОСКИ ЗА ПОЕМАТЕЛЯ,в гр. Б, ул. “.....” № ... ,на " , а в моята Не , ако пише така като на това което показвам Той ли ще ги заплати или аз в началото , по принцип знам че в началото го давам на съдия и той го проучва , докато го разбере какво има и ако има започва вземането на парите , дотогава аз плащам на съдията
-
chippen - Младши потребител
Re: запис на заповед трябва ми помоща ви спешно
Защо пускате отново темата, нали kleines пое случая ?
- neutralen
- Активен потребител
ами не е писал нищо и затова никой не е помогнал а ми трябва мнение ...
-
chippen - Младши потребител
Трябва първо са си извадите изпълнителен лист от съда и след това да ходите при съдия - изпълнител за събиране на сумата по записа на заповед. Все пак трябва да се види преди това какво е записано в записа на заповед.
- juristt
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|