- Дата и час: 03 Дек 2024, 23:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Договор за наем след направена ипотека
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Договор за наем след направена ипотека
Здравейте, искам да попитам следното.Ако съм ипотекирала апартамент за да получа кредит и след това съм сключила договор за наем вписан естествено,и изпадам в невъзможност да изплащам кредита ,и банката ми обявява апартамента за продажба ,как стои въпроса с наемателите ,те остават ли в апартамента и след продажбата докато им изтече договора за наем или ще ги изгонят когато банката продаде апартамента
- justmi
- Нов потребител
Re: Договор за наем след направена ипотека
Здравейте,
Ако дог за наем в вписан в имотния регистър, то при продажбата ще остане в сила и спрямо тези, които го купят.
Ако дог за наем в вписан в имотния регистър, то при продажбата ще остане в сила и спрямо тези, които го купят.
-
doxa - Потребител
много благодаря за отговора ,чаках цял ден някой да ми напише нещо по въпроса ,но си заслужаваше
- justmi
- Нов потребител
justmi написа:много благодаря за отговора ,чаках цял ден някой да ми напише нещо по въпроса ,но си заслужаваше
Много лесно се доверявате....
doxa написа:Здравейте,
а това би било вярно, при условие, че наема е вписан преди ипотеката......иначе не .....
- n_ikito
- Активен потребител
ок ,но до продажбата могат да останат да живеят в него,или не.
- justmi
- Нов потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|