начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Вноски фонд ремонт

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Вноски фонд ремонт

Мнениеот military » 21 Мар 2010, 12:34

Здравейте, създадох темата защото спешно ми трябва отговор! Интересува ме конкретно има ли значение колко човека живеят в даден апартамент и зависи ли от това вноската която се прави!? Примерно ако живее един дали вноската е по - малка!?
military
Младши потребител

Re: Вноски фонд ремонт

Мнениеот Melly » 21 Мар 2010, 14:01

military написа:Здравейте, създадох темата защото спешно ми трябва отговор! Интересува ме конкретно има ли значение колко човека живеят в даден апартамент и зависи ли от това вноската която се прави!? Примерно ако живее един дали вноската е по - малка!?

В случай, че вноската се събира за ремонт на общи части, същата се определя в зависимост от съответната за всеки обект припадаща се част от общите части на сградата. Обикновено се изразява в проценти за всеки конкетен обект. Общият им сбор е равен на 100%. Тези данни можете да вземете от докуентите за собственост.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Назад към Етажна собственост