начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Плащане два пъти за ремонт на покрив

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Плащане два пъти за ремонт на покрив

Мнениеот bubkite » 17 Авг 2009, 09:43

Здравейте!
Казусът ми е следният: съседите от входа ни са решили да правят ремонт на покрива, като съответно са пресметнали и колко трябва да плати всеки от собствениците на апартамент. Преди 5 години обаче съседката от последния етаж на крилото,в което живея направи ремонт на покрива на нашето крило за нейна сметка. Тогава жената помоли който от нашето крило счете за необходимо, да плати неговата си част. Общата сума беше 800лв.,етажите са 8 и ние със съпруга ми платихме 100лв. на съседката.Сега и останалите са се сетили да правят ремонт и вместо да се отремонтират останалите крила на входа, са решили да правят "цялостен" ремонт /т.е. да се ремонтира и тази част, на която е правен ремонт и за който ремонт ние реално сме платили/. Заявих на домоуправителя, че няма да плащам ремонт повторно, а той ме заплашва със съд. Какъв мислите, че е възможният изход от ситуацията?
bubkite
Нов потребител

Назад към Етажна собственост