начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

протокол до Софийска вода за корекция

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

протокол до Софийска вода за корекция

Мнениеот sandra07 » 23 Юни 2009, 21:03

Здравейте!Бих искала да ми дадете съвет как да постъпя. В началото на годината за съжаление ми откриха тежко заболяване. Последваха много изследвания, операция и сега се възстановявам. През всичкото това време живеех при майка ми, защото ми беше по-близо до работата, поликлиниката и болниците. Малкият ми син изобщо живее при нея, за да го води и взима от училище. След като се прибрах в началото на юни и си разгледах фактурите за сметките от софийска вода видях, че броят живущи е коригиран от 2 на 4 човека от месец девруари. От там ми обясниха, че корекцията е направена по протокол от комисия на живеещите в блока. Аз не съм виждала нито комисия, нито протокол. Снощи го поисках от домоуправителя и той каза, че го е предал на софийска вода и не може да ми го даде. По принцип в апартамента живеем аз и големият ми син, който е на 16 години. Имам приятел, но той не живее постоянно с нас. За съжаление домоуправителя отказва да направи корекци, защото докато съм в болнични и малкия е при мен. Не би ли трябвало да ме информират за такива решения. Това означава ли, че домоуправителите са всесилни и могат да правят каквото искат. Утре мога да разбера, че сме и 7 човека. Какво да правя. Разбира се си сложих водомери, но старите сметки остават, а аз съм на болнични, които изобщо са символични. Благодаря предварително.
sandra07
Младши потребител

Re: протокол до Софийска вода за корекция

Мнениеот trando58 » 16 Юли 2009, 16:53

Домоуправителят е извършил нарушение и самоуправство.Той е бил длъжен да ви предостави протоколът преди да го изпрати на Софийска вода и ако вие имате възражение да се отрази в протоколът.Така той ви е поставил в постфактум.Отделно такива документи задължително трябва да има в архива на ЕС във вид на копие и всеки съсобственик ИМА правото на достъп до тях.
Моят съвет е да сезирате кметството по местоживеене за нарушение на Управителят в ЕС по служба. Успех. :wink:
trando58
Потребител

Назад към Етажна собственост