начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Продажба на гараж

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продажба на гараж

Мнениеот shimun1 » 01 Авг 2018, 20:34

Здравейте. Аз и майка ми имаме гараж който не използваме и искаме да го продадем. Проблем няма да бъдат документите, а това, че гаража е на името на майка ми, а тя е възрастна жена и въобще не може да ходи. И не знам ако намерим купувач как ще я закарам до нотариуса. Затова исках да питам дали е възможно нотариуса да дойде до вкъщи? Или трябва тя да прехвърли имота на мое име, което ще направи нещата по - лесни? А ако прехвърлянето е единственият начин какво трябва да се направи като тя не може да ходи.
shimun1
Нов потребител

Re: Продажба на гараж

Мнениеот boxko » 01 Авг 2018, 22:14

Възможно е нотариус да посети Вашият дом. По-добре е в този случай да завери едно пълномощно, с което Вие, впоследствие, да продадете гаража.
boxko
Потребител

Назад към Покупко-продажба