начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Глоба за неносене на лична карта

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Глоба за неносене на лична карта

Мнениеот katze » 18 Дек 2016, 21:00

Здравейте,

Имам следния проблем. През септември бях на море в Несебър, където там една вечер бях сама на разходка и полицайте ме спряха и ми пойскаха лична карта. Аз обаче от съображения за сигурност, да не я загубя, я бях оставила в хотела. Обясних на полицайте, че хотелът ми е на близо и им предложих да дойдат с мен до там, за да им я покажа, но те отказаха. Дискусията беше неприятна. Влезнах в конфликт с тях. Започнаха да им пишат акт и да ми отправят заплахи. Казаха, че ще ми изпратят нещо по пощата. Аз им обясних, че не живея от години на адреса ми по лична карта и че от няколко години живея в чужбина. Оттам те станаха още по-заядливи. Започнаха да ми говорят за някакви космически суми за глоба. Сдобиха се чрез адреса ми в София по Егн, на който не живея от години и казаха че задължително ще изпратят нещо там. Аз се скарах с тях и си тръгнах. Никъде, нищо не съм подписвала. Вчера разбрах от роднина по телефона, че той по някаква случайност, по друг повод е бил при кварталния и му е казал че има нешо срещу мен. Проблемът е че моят роднина не може да ми даде никаква информация по този въпрос. Ако има някои от София да ми помогне. Моят роднина е бил някъде в района на Сливница. Аз за там не зная да има Райнно управление. Личната карта съм си я правила в 5 РПУ на Оборище. В момента седя с вързани ръце и не зная къде да се обадя и да разбера повече по този въпрос. Вероятно акт ми е написан, но как да си разреша проблема от чужбина?
katze
Нов потребител

Re: Глоба за неносене на лична карта

Мнениеот lakavitsa » 18 Дек 2016, 21:16

Вчера разбрах от роднина по телефона, че той по някаква случайност, по друг повод е бил при кварталния и му е казал че има нешо срещу мен. KAK E РАЗБРАЛА КОЙ Е КВАРТАЛНИЯ. ЩОТО ТЕ ОБИКНОВЕНО СЕ КРИЯТ.
lakavitsa
Потребител

Re: Глоба за неносене на лична карта

Мнениеот katze » 18 Дек 2016, 21:59

Моят роднина е често в контакт с кварталния. Има други проблеми, заради които той е в контакт с него. Не разбирам каква е логиката. Защо му е на кварталния да се крие? Това, което мен ме интересува е къде аз да се обадя и да получа повече информация по моят проблем, защото описанието на моя роднина, че е бил някъде си на ул. Веслец не ми е достатъчно.
katze
Нов потребител

Назад към Административно право